Így alakult a Házasság első látásra szereplőinek sorsa a műsor után - 1. rész

Feltúrtuk a közösségi médiát, hogy megnézzük, mi a helyzet most a reality házaspárjaival.

Múlt hét pénteken ért véget a TV2 párkereső realityje (másként mondva: „kísérlete”), ami végül tartogatott pár meglepetést, amiről bővebben itt írtunk. A PORT.hu is végigkövette a hat pár kalandjait, akiket egy pszichológusokból álló szakértői csoport rendelt egymáshoz, és csak az esküvőn látták egymást először, majd hat hetet kellett eltölteniük együtt. Végül mindenki eldönthette, hogy szeretne-e együtt maradni a házastársával, vagy külön utakon folytatják a műsor utáni életüket. Voltak, akik együtt maradtak; voltak, akik párként, de nem házastársként folytatták; voltak akik csak barátok maradtak, és voltak, akik már a műsor közben szétmentek. A Házasság első látásra első, TV2-es évfolyamát még tavaly rögzítették, most utánajártunk, mi lett azóta a szereplőkkel.

 

Hilda (Góbi Hilda)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Góbi Hilda (@gobihilda89) által megosztott bejegyzés

Az üzletvezetőként dolgozó Hilda igazi átlényegülésen ment keresztül a műsor alatt: először nem tetszett neki a férjül választott Laci lakhelye (Kecskemét) és szakálla, folyton hangsúlyozta, hogy ők csak barátok, egyszer még Andrissal is incselkedett (a hírhedt első telefonszámcsere!), aztán egyre féltékenyebb és ragaszkodóbb lett. Végül az utolsó adásban abban maradtak Lacival, hogy házastársként ugyan nem, de egy párként folyatják az életüket. Hilda Instagram és TikTok profilja

nem sokat árul el a magánéletéről, szinte az összes poszt a műsorral kapcsolatos.

Vannak itt fotók a nászútról és egy virágszirmokkal borított mozgókép Laciról és róla. Bulivideó a backstage-ből, ahol természetesen Andris a DJ, és közös fotó a Házasság első látásra szereplőivel. Ami viszont feltűnő: ezeken nincs ott Laci, még a csoportképen sem.

 

Laci (Brem László)

 

A 47 éves küzdősport-oktató a nézők egyik kedvencévé vált, olyannyira, hogy a végső döntés előtt volt, aki azt kommentelte Hilda Instagram-profiljánál: „Remélem Laci nemet mond , mert nem érdemled meg!” Laci végül nem mondott nemet, de igent sem egyértelműen: ők elvileg nem házasokként, hanem párként léptek tovább a műsor után. A friss közösségi média bejegyzésekben azonban nyomát sem találjuk Hildának. Laci Instagram-fiókjában az utóbbi pár napból csupa magányos videót találunk, amiken még mintha kicsit szomorkás is lenne (ami érdekes, hogy az egyik, magányos sétát megörökítő rövid videót még április 18-án posztolta, több mint egy héttel az utolsó, mindent eldöntő epizód adásba kerülése előtt).

Egyetlen közös kép sincs Hildával, csupán egy-kettő a Házasság első látásra férfi szereplőivel.

A TikTok-profilja is eléggé árulkodó: Gerivel kocsikáznak le Kecskemétre, b-roll a Tények Plusz interjúról, valamint egy edzőterem plakátokkal és ringgel. Elsősorban ezekből a videókból áll Laci TikTokja, ahol sehol sem találjuk Hildát, szóval valószínűleg ők már nincsenek együtt, Laci pedig továbbra is a küzdősortnak él.

 

Gyöngyi (Boda Gyöngyi)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gyöngyuszka (@b.gyongyusz) által megosztott bejegyzés

Gyöngyi és Csaba párosáról sosem lehetett tudni, hogy épp hányadán állnak: voltak nagy veszekedések, különköltözések, de volt közös tetkó és közös wellness is, valamint nagy összebújások és vallomások. A „kísérlet” végén egyedül ők maradtak együtt házaspárként, mivel mindketten úgy döntöttek, ebben a formában folytatják életüket. Gyöngyi Instagram-képei közt nézelődve azt látjuk, hogy elsősorban a Házasság első látásra kulisszái mögé vezet be, meg van egy szülinapi csoportkép a barátnőivel. De hol van Csabi? Hogy még mindig együtt vannak, arra az a TikTok-videó enged következtetni, amit még a műsor vége előtt nem sokkal osztott meg Gyöngyusz:

ez egy montázs a Csabival közös képekből, ami alatt Ryan Mack dala, a Forever and Ever and Always szól.

De van még más is, de ehhez beszéljünk kicsit Csabiról.

 

Csabi (Hegedűs Csaba)

A volt párja árnyékától szenvedő Csaba végül megtalált Gyöngyiben a lelki társát, és valószínűleg még mindig együtt vannak, hiszen több olyan fotót is találunk az Instagram-oldalán, amelyen puszit ad a lánynak vagy csókolóznak. Ezek Gyöngyi képei közt is megtalálhatók, hiszen be lett rajtuk tagelve.

Az viszont egy picit gyanús, hogy friss fotót nem találunk Csabinál, csupán olyanokat, amik a Házasság első látásra forgatásán, vagy azzal kapcsolatban készültek.

Az utolsó fotó háromhetes és azon a műsor férfi résztvevőivel látható egy moziban.

 

Enikő (Horváth Enikő)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Horváth Enikő (@horvath.encii) által megosztott bejegyzés

Ó, a drámakirálylány, aki minden áron meg akarta tartani Petit, de azért Andrissal is flörtölgetett, és ahol jelen van, ott körülötte kell forogjon minden. Enikő kedvenc témája ő maga, még akkor is, ha senki sem kérdezi, vagy már ugyanazt mondja el sokadjára. Peti a nagy döntésnél úgy határozott, hogy házaspárként nem kívánja folytatni Enikővel, de nyithatnak tiszta lapot, és megpróbálhatnak ismét randizni, mint két idegen. Enikő örömmel mondott igent, de a TikTok-videói nem arról tanúskodnak, hogy ez sikerrel járt volna.

Az utolsó videó a nászúton készült, azóta semmi,

az Instagram-profilján pedig a legújabb, három nappal ezelőtti bejegyzés arról ad hírt, hogy Enikő bekerült a „Miss Influencer Hungary 2024-es tartalomgyártó verseny hivatalos indulói közé”, ahogy arról mi is írtunk bővebben.

 

Peti (Kriston Péter)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

??????? ?é??? (@pepekriston) által megosztott bejegyzés

Peti számára nincs fontosabb a bizalomnál, amit Enikő eljátszott azzal, hogy amikor összekaptak, a lány ráírt Andrisra, sőt majdnem nála aludt. A végső döntésnél Peti mégsem engedte el Enikő kezét, felajánlotta, hogy kezdjék elölről, és randizzanak. Peti Instagram-oldalán azonban

vagy olyan fotókat látunk, amin egyedül van, vagy a barátaival, valamint pár kép a Házasság első látásra műsorból, ám azon is inkább a srácokkal látható, nagyon kevés a közös kép Enikővel.

A TikTok-fiókja még árulkodóbb: itt szinte kizárólag a munkájával kapcsolatos videókat találni. Nagyon úgy fest, hogy nem sikerült jól az újrakezdés.

 

Bogi (Gál Boglárka)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gál Boglárka (@boglarovits) által megosztott bejegyzés

A rágózó ara, aki etikettről oktatta újdonsült férjét, miközben teli szájjal lenyalta kést. Így kezdte Bogi, majd szép lassan kibomlott a személyisége, értelmet nyert furcsa viselkedése, és még az önreflexióra is képes volt. Szerencséjére egy türelmes és megértő férjet kapott maga mellé: Geri olyan, mintha Buddha betolt volna még egy adag váliumot. Bogi végül nemet mondott a házasság folytatására, de barátok maradtak. Az Instagram-profilja azonban

továbbra is egy zárkózott személyiséget, egy magányos lányt mutat, aki szinte minden képen és videón egyedül szerepel.

Az utolsó kép az, amin Geri tagelte be, de létszik, hogy itt is ódzkodik attól, hogy megölelje a fiút. A TikTokon viszont egyetlen videója sincs.

 

Geri (Szandaváry Gergő)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szandavári Gergely (@szandavari) által megosztott bejegyzés

Geri Instagram- és TikTok-oldala is pont azt mutatja, amilyennek a műsorban megismertük: egy csupa szív, mosolygós fazon, aki mindenkivel és mindkor jól érzi magát.

Szinte sosincs egyedül, de Bogi helyett inkább barátaival és a Házasság első látásra műsorban megismert fiúkkal láthatunk közös fotókat

. Az utolsó fotó viszont egy közös, azzal a szöveggel: „Azért vannak a jó barátok ……?”

 

Az összeállítás ide kattintva folytatódik:

Így alakult a Házasság első látásra szereplőinek sorsa a műsor után - 2. rész

Feltúrtuk a közösségi médiát, hogy megnézzük, mi a helyzet most a reality házaspárjaival.

A 2. rész