Íme a Barátok közt elmúlt 23 évének legviccesebb bakijai

Hol Vili bácsinak akadt össze a nyelve, hol kiugrott egy fiók, hol Magdi anyus kezdett el úgy nevetni, mint valami rajzfilmfigura.

2021. július 17-én, szombaton este csendült fel utoljára az RTL Klubon a Barátok közt jól ismert főcíme. Az utolsó résszel 23 év után véget ért a Mátyás király tér lakóinak hol vidám, hol szomorú krónikája: Berényiék, Novákék, Kertészék és a többiek örökre kiköltöztek a nézők otthonaiból. Az RTL Klub a korábbi hetekben elindított Barátok közt-nosztalgiamaraton jegyében most egy exkluzív Fókusz-videóban gyűjtötte össze az elmúlt 23 legviccesebb jeleneteit.

Íme pár elrontott szöveg, összetört díszlet, vagy éppen egy rosszul sikerült megérkezés, amelyekben hol Vili bácsinak akadt össze a nyelve, hol kiugrott egy fiók a helyéről, hol pedig Magdi anyus kezdett el úgy kacarászni, mint valami rajzfilmfigura:

Akinek viszont nem elég ennyi Barátok közt-nosztalgia, ide kattintva újra átélheti a sorozat 10 legsokkolóbb jelenetét is. Ebben a cikkünkben 10 médiatörténeti pillanatot elevenítettünk fel, itt pedig egy Bartha Zsolti Best Of-összeállítás tekinthető meg.