Kedvezően nyilatkozott Mads Mikkelsen a Hannibal-rebootról

Szerinte Dr. Hannibal Lecter története „még nem ért véget”.

A kannibál sorozatgyilkost megformáló dán színész a Business Insidernek adott interjúban nyilatkozott a témában, nem kevés optimizmusra okot adva a rajongóknak. Mikkelsen szerint a 2015-ben az NBC által három évad után elkaszált széria kreátora, Bryan Fuller és a stáb összes tagja nagyon lelkes a folytatást illetően – csak még új otthont kell találniuk a negyedik évad számára.

„Nem titok, hogy mindannyian, akik részt vettünk benne, Bryannal együtt

vissza akarunk térni.

Szóval előbb-utóbb meg kell történnie, hiszen egyikünk sem lesz fiatalabb” – mondta a sztár, utalva arra, hogy a megfelelő csatorna megtalálása mellett a 9 évnyi kihagyás is tartogathat némi kihívást az alkotók és a színészek számára.

Forrás: Brooke Palmer / NBCU Photo Bank / NBCUniversal via Getty Images


„Mondjuk a sztori szerintem kibírja ezt az időugrást, szóval az nem akkora gond. Tehát most az lenne a legfontosabb, hogy megfelelő otthont találjunk a számára, és sajnos jelenleg nincs semmi konkrét ebben az ügyben” – tette hozzá a színész,

aki szerint Fullernek van is már jó pár ötlete a sztorit illetően, és néhány karakter sorsáról máris egészen pontos elképzelése van.

„Hogy mire ez a nagy lelkesedés? Nem tudom. Mi nagyon szeretjük a sorozatot, és úgy tűnik, sokan mások is. De nekem a magam részéről lehetőségem volt újra Bryannel dolgoznom (a Magyarországon forgatott Dust Bunny című akcióhorrort – a szerk.), szóval fel tudtuk egy kicsit idézni a régi szép időket” – mondta még a színész az interjúban, amit ide kattintva olvashatunk el teljes egészében.


(via Independent)