Kezdenek elszabadulni az indulatok Az álommelóban

Egy játékos nem volt hajlandó feladni a kihívást, mire a többiek ellene fordultak.

Hétfőn indult az RTL új napi realityje, a Donald Trump nevével összeforrt The Apprentice magyar mutációja, amelyben a Cápák közöttből ismert Balogh Levente keresi az elnöki asszisztensét. Az első rész alapján a kritikánkban azt jósoltuk, hogy a jelöltek hamar egymás ellen fordulhatnak, „az első kudarcok után pedig láthatóan bárki hajlandó lesz a másikat a vonat alá lökni”, és ez a forgatókönyv már a második részben kezdett megvalósulni.

Az első elődöntő hetében a 24 jelöltből, 12-en kezdték el a munkát az irodában. Hétfőn a virágárusító kihívás végén Balogh Levente úgy döntött, Antal Andrea nem folytathatja a küzdelmet az elnöki asszisztensi pozícióért. Kedden az első elődöntős csapat tagjaira ismét nehéz feladat várt.

Az egyik jelölt miatt pedig feszült hangulatban telt a munkanap. Márk hosszú órák után sem volt hajlandó feladni a kihívást, pedig egyértelmű volt, hogy nem tud megküzdeni a feladattal. A csapattársai ezt látva ellene fordultak az autós feladatnál. A teljesítményének pedig meg is lett az eredménye Balogh Levente irodájában: távoznia kellett a műsorból, pedig Balogh aznap eredetileg nem is akart kirúgni senkit.

 

Márk miatt egy másik versenyző is szembekerült a többséggel. István szeretett volna segíteni a társán, de a többiek ezt nem tartották jó ötletnek, és szóvá is tették, amiből egy indulatos vita lett. István szerint teátrális kommunikáció, ha valaki fellázad az ellen, hogy segítséget nyújtson a bajba jutott csapattársán.

Ne idegesítsetek fel! Lehet, hogy ti egymást ölitek, ez nem az én stílusom.”

 

A következő epizódban egy rejtélyes dobozt találnak a jelentkezők, amit azonnal ki is nyitnak, hogy megtudják, mit rejt számukra. Hogy a kíváncsiságuk miatt éri-e őket retorzió, kiderül ma este 20:40-től az RTL-en.