Kiderült az Igazság Balogh Leventéről

Olyan dolgokra derült fény, amire eddig nem is gondoltunk volna.

Az álommeló arca, az Elnök Úr, a Cápák között egyik rangidős cápája, a milliárdos ásványvízkirály, a befektető, a mentor, a tanácsadó, az oktató, a satöbbi körül mostanában eléggé örvényleni kezdett az állóvíz. Például azzal a hírrel, hogy :

Hazugsággal vádolják Az álommeló főnökét, Balogh Leventét

Keserű Balázs, az RTL reality műsorának tavalyi győztese elvileg ügyvezető igazgató és résztulajdonos lett Balogh egyig cégében – csakhogy ennek nincs nyoma a cégnyilvántartásban.

Tovább

Aztán ez a botrány hamar el is ült, mivel kiderült, hogy Balogh Levente valójában nem hazudott. Ettől függetlenül akár erről is lehetett volna beszélgetni az üzletemberrel, de az Adom a napom nem erről szól.

Sokan azt hihetik Balogh Leventével kapcsolatban, hogy két, 24 karátos aranykanállal habzsolja a luxuséletet. Pedig nem. Még jó, hogy elvállalta a szereplést az Adom a napomban, aminek az a mottója: 

Mutasd meg a napod, megmondom, ki vagy!

A műsor honlapja szerint: “Geszti Péter célja továbbra is az, hogy bebizonyítsa, a filter nélküli pillanatok és egy kendőzetlenül őszinte beszélgetés még hazánk közismert és meghatározó alakjait is képes új oldalukról bemutatni.”

Ez nagyon jól hangzik, csak az a baj, hogy mondjuk Balogh Levente esetében sem derült ki, hogy milyen igazából. Illetve, ha olyan, ahogy azt a napközben felvett felvételeken láttuk, akkor egy napja abból áll, hogy reggel az alföldi tanyáján kolbászos rántottát reggelizik a lányával, majd elmegy vele lovagolni. Ezt követően pedig fiataloknak tart előadást, végül pedig dzsúdózik, esetleg még egy business konferencián folytat beszélgetést a színpadon. Igazi business-nek nyoma sincs. Nem foglalkozik a cégeivel, nem megy tárgyalásokra, és lényegében semmilyen vezérigazgatói feladatot nem csinál. Még számonkérő e-maileket sem ír. 

Nyilván nem gondolhatja senki sem azt, hogy Balogh Leventének egy napja minden üzleti ügytől mentes. Természetesen üzleti titkok és egyéb dolgok miatt nem lehetett mondjuk a telefonbeszélgetéseket, tárgyalásokat rögzíteni, majd megmutatni este a tévében. 

Adom a napom - Nem elég "gesztis" Geszti Péter új műsora

Vicces, hogy leginkább attól tartottam, hogy Geszti Péter a saját beszélgetős műsorában túl izgága lesz, hogy ellopja a show-t a vendégétől, jelen esetben Alföldi Róberttől, de Geszti túlságosan is visszafogott volt, ahogy maga a műsor is.

Tovább

 

Geszti sem mászik bele a vendég életébe. Mindenki marad a kis komfortzónájában, a kényelmes szeretetbuborékjában. De így is akadnak bőven kellemetlen jelenetek. Az egész beszélgetésben nincs olyan megszólalás, amit korábbi nyilatkozatokból ne tudhatott volna már a néző Balogh Leventéről. Kivéve azt, hogy milyen tojásrántottát tud készíteni. A válasz: jót. Ha örömet akar okozni a gyerekeinek, akkor rántottát csinál nekik. 

  • Kiderült, hogy nagy álma volt régen, hogy vegyen egy Ferrarit. Aztán csak kétszer ült abban az autóban: amikor megvette és amikor eladta. 
  • Vannak saját haszonállatai, mert mindig is adott a minőségre. Gyöngytyúkot azért tart, mert a patkány utálja a hangját. 

Balogh Levente végül megkapta a legkeményebb kérdéseket is: fontos az, hogy szeressenek? Kitől esik jól a dicséret, egy jó szó, egy kedves gesztus? A vendég beleállt a témába, és kendőzetlen őszinteséggel válaszolt: persze, hogy szereti, ha szeretik, ki ne szeretné, hogy sokan szeressék? Továbbá az őszinte emberektől esik jól, ha dicséretet kap. 

Forrás: YouTube 6 Viasat3

 

A beszélgetés elejét egy kis játék oldotta fel, amikor Leventének vakon kellett három fajta víz közül megállapítania, hogy melyik a sajátja, azaz melyik a Szentkirályi. Nem sikerült eltalálni. Az adást lezárandó pedig Geszti átadott ajándékul egy ketrecet, benne valami nagyon speckó kis szárnyas jószággal. 

Ehhez a kényszeredett tukmáláshoz eddig csak Návai Anikónak volt különleges képessége és perverz vonzódása: hogy hollywoodi sztároknak adjon Szamos marcipánt és Tokaji aszút, illetve egy esetben George Clooney-nak még volt szerencséje egy adag házi készítésű csirkepaprikást (vagy paprikás csirkét?) kézhez kapnia egy interjú végén, de azzal a kommenttel, hogy a dobozokat kéri vissza. 

Mindegy, most úgy látszik, hogy Geszti Péter felvette a versenyt ezen a téren, ha már a súlytalan kérdések kiosztogatásával túl is nőtt “mesterén.”