Kiderült, mikor indul a TV2 szakácsos sorozata

A csatorna az Ázsia Expressz új évadáról is elárult pár részletet, az Exatlon Hungary All Star pedig dupla kieséssel folytatódik.

Tavaly novemberben derült ki, hogy Pepe címmel új sorozat érkezik a TV2-re Mucsi Zoltán, Simon Kornél, Básti Juli, Vándor Éva, Kovács Lehel és Fenyő Iván főszereplésével, most pedig a premierdátumot is elárulta Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a SorozatWikinek adott interjújában. Ez alapján már csak áprilisig kell várni a a spanyol licenc alapján készült szériára.

A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeret-furdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak.

Fischer Gábor elmondta, hogy bizakodó a fogadtatást illetően, mert

„A Pepe mindent megkapott, amit papírforma szerint egy sorozatnak meg kell kapnia. Megfelelő szelekció, előkészítési idő, nagyon erős színészgárda, remek forgatókönyv, kiváló alkotók. Remekül sikerült, pont ezért nagyon bízunk benne.”

A programigazgató bejelentette azt is, hogy  az Ázsia Expressz című sorozat 3. évada várhatóan idén ősszel kerülhet a TV2 képernyőjére. A csatorna munkatársai jelenleg a terepszemlét végzik, és nemrég covid szempontból megnyugtató híreket kaptak, a pontos helyszíneket azonban később jelentik csak be.”

Kiderült az is, hogy a tavasszal visszatérő Drágám, add az életed megújult formátummal és műsorvezető-párossal érkezik majd: az új házigazdák Till Attila és Köllő Babett lesznek.

Forrás: TV2

 

Korábban már megírtuk, hogy jön a TV2-re az eredetileg finn formátum, a Város vs Vidék, amelyben háromfős csapatok versenyeznek egymással Till Attila és Gáspár Zsolti műsorvezetése alatt. A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat – ezek mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. Fischer Gábor elmondta, hogy a produkció Finnországban hatalmas sikereket ért el szombat este, az ottani Voice-szal szemben, ezért a TV2 is nagyon bizakodó. Kiderült továbbá, hogy a SuperTV2-re is készül egy új, nagyszabású, napi műsor.

Zajlik közben a csatorna népszerű extrémsport-realityje, az  Exatlon Hungary All Star, amely ezen a héten dupla kieséssel és új játékelemekkel már az igazi végjáték fázisába lépett.

Visszatér a tízes pontrendszer, új, eddig nem látott játékelemek fokozzák az izgalmakat, és adnak lehetőséget arra, hogy a versenyzők medálra beváltható karkötőket gyűjtsenek. Erre pedig egyre nagyobb szüksége van mindenkinek, hiszen párbaj-helyzetben a versenyben maradást jelentheti a plusz életet érő medál.

A Bajnokoknál dr. Busa Gabriella, Szabó Dorka, Tóth Janka, Ujvári Iza, Jósa Danny, Kempf Zozo, Somhegyi Krisztián és Tóth Dávid; míg a Kihívóknál Bessenyei Bogi, Huszti Kata, Pap Dorci, Szente Gréti, Herczeg-Kis Bálint, Kása András, Nagy Dani és Rozs Gergely van még versenyben, de hogy kinek sikerül eljutni a verseny egyéni szakaszához, az az elkövetkezendő hetek kérdése.

via: Sorozatwiki / Media1