Legendás évaddal tér vissza A Konyhafőnök

Május 2-tól minden hétköznap este 8-tól jönnek a népszerű gasztroreality legújabb részei, amelyekben bizarr fogásokkal és még a korábbinál is több drámával találkozhatunk.

A közönségkedvenc zsűrit, Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost pedig hetente sztárok fogják segíteni, akik mindent megtesznek majd, hogy próbára tegyék a versenyzőket. Ráadásul egy – egyelőre rejtélyes – világsztár is érkezik, akit ebben a szerepben még nem láthattak a hazai nézők!

Forrás: RTL Klub


A Konyhafőnök vadonatúj évada a rajongók számára már megszokott casting epizódokkal kezd, amelyekben – a tavalyi évad után másodszor – Fördős Zé újra csapatot kap. A versenyzőjelöltek először a válogatóba próbálják befőzni magukat, ahol kiderül, melyik Michelin-csillagos séf csapatába kerülhetnek be.




Ahogy az a fenti előzetesből is kiderül, idén sem lesz hiány őrült és extrém fazonokból, akik igazán különleges és egzotikus alapanyagokkal, sőt kifejezetten bizarr hozzávalókkal készülnek lenyűgözni a zsűri tagjait – azaz A Konyhafőnök 9., „civil” évada is drámai küzdelmeket, kiborulásokat és nem várt fordulatokat ígér. A Konyhafőnök cím mellett pedig a győzelemért 10 millió forint is jár.

Forrás: RTL Klub


A trailerből az is kiderül, hogy akadt a castingon olyan is, aki már másodjára próbálkozott: nem más, mint VV Zsuzsu,

akinek a zsűri most sem könnyítette meg a dolgát – hiszen kötényt ezúttal is csak a legjobbak kaptak.


(via RTL Klub)