Matthew Perry eltávolítja memoárjából a Keanu Reevesről szóló, kínos részt

Életrajzi könyvében szóvá tette, hogy Keanu Reeves még mindig él. Azt ígéri, a következő kiadásban már nem lesz benne a “kirohanás”.

Tavaly jelent meg Matthew Perry magyarul is kapható visszaemlékezése, a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet. Egy helyütt Perry arról elmélkedik, hogy miért nincsnek már köztünk az olyan tehetséges színészek, mint River Phoenix és Chris Farley, miközben rákérdez, hogy Keanu Reeves meg miért van még az élők között:

“River kívül-belül csodálatos ember volt – túl szép ehhez a világhoz, mint kiderült. Úgy tűnik, hogy mindig az igazán tehetséges srácok esnek el. Miért van az, hogy az eredeti gondolkodók, például River Phoenix és Heath Ledger meghalnak, de Keanu Reeves még mindig köztünk jár?”
Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images

 

A meglepő kijelentést a Jóbarátok egykori színésze úgy magyarázta, hogy nem szándékosan szállt bele  Reeves-be:

“Valójában nagy rajongója vagyok Keanunak. Csak véletlenül választottam egy nevet, tévedés volt, bocsánatot kérek. A saját nevemet kellett volna használnom."

Azóta a John Wick sztárja is reagált a megjegyzésre, és nem sértődött meg, inkább értetlenül állt a dolog előtt. “Matthew tudhatta volna, hogy ez vissza fog ütni rá, ezért kellett bocsánatot kérnie” – mondta.

Forrás: Gary Gershoff / WireImage / Getty Images

 

Matthew Perry nem csak bocsánatot kért, hanem megígérte, hogy a könyv következő kiadásban már nem fog szerepelni ez a rész.


(via Variety, Uproxx)