Meglepően brutálisra sikerült a Sztárbox - Árpa Attila addig verte Nagy Ervint, amíg az mozgott

Meglepően brutálisra sikerült a 18 év után újra felélesztett Sztárbox bemutatkozó adása, ahol a három mérkőzésből kettő gyors kiütéssel végződött, az eredmény pedig egyiknél sem volt egy percig sem kétséges.

Annak idején az RTL Klub nem tudott hibázni, és az akkor egyetlen nagy gálamérközésként vetített, két egymás követő évben, 2004-ben és 2005-ben lenyomott Sztárbox a csúcspontján brutális, 58,2 százalékos közönségarányt ért el az olyan celebbunyókkal, mint amikor Ganxsta Zolee péppé verte Rékasi Károlyt. Az utóbbi időkben az RTL gyakran alul maradt TV2-höz  képest és sok szempontból hátrányból is indul, és talán ennek is köszönhető, hogy az RTL-nél 18 év után feltámasztották az egykori nagy sikert, csak más formátumban. Az új sztárbox jócskán elnyújtott sorozat rémes műsorvezetői teljesítménnyel, ami azt a hamis illúziót kelti, hogy csak egy újabb celeb realityt nézünk, hogy aztán jöjjenek a villámgyors kiütések és laposra véresek.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Az első adásnapon három összecsapást láthattunk, a férfi középsúly Molnár Áron és Frohner Fecó vívott meg, a női könnyűsúly: Berki Mazsi és Megyeri Csilla, a fő esemény pedig Árpa Attila és Nagy Ervin csatája volt, de addig sok mindent el kellett viselnünk. Például a Sztárbox „himnuszát” az Ibbigangtől, a Sztárbox kabalafigurájának bemutatását, Kovács „Kokó” István ajnározását, az erősen izzadó Szujó Zoltán kiabálását, a szokás szerint szirupba mártott Duracell-nyusziként viselkedő Csobot Adélt és Héder Barna csapnivaló poénjait. Az utóbbiak közül egyet engedtessék idéznem:

„Annyi volt ma a kiütés, hogy attól egy óvodát is bezárnának”.

A kazincbarcikai Billy Joel hasonmásbajnokság harmadik helyezettjének kinéző Héder a saját műsorát csinálta idült vigyorral az arcán, semmi sem zavartatta, de nem mindig tudta, hol van, vagy mi következik éppen.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Az idő jelentős részét ugyan elvitte a Szujó-Csobot-Héder hármas egymásra még véletlen sem harmonizáló ügyködése, illetve a szokásos felvezetések, hitvallások és a versenyzőktől, szakértések az edzőktől és ami kell, de volt boksz is. Molnár Áron és Frohner Fecó párosításánál nem volt kérdés, ki az esélyes, és a szépen kigyúrt, de a galamblelkű, kissé különc Frohner gyorsan kikapott a rámenős Molnár Árontól.

Ez még nem volt brutális, csak gyors és hatékony,

Fecó pedig elmondhatta a ringben, hogy ő azért erős. Udvariasságból nem korrigálta senki, de nyilván tisztességesen végigcsinálta a 12 hetes felkészülést, volt vér a pucájában kiállni a ringben, amiért le a kalappal. Aztán jöttek a csajok.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Ami azt illeti, nem igazán tudom, ki az a Megyeri Csilla vagy Berki Mazsi, azon túl, hogy az utóbbi egy nagyon ellenszenves néhai celeb özvegye, de az ő összecsapásuk keményebb volt, végig is ment a három menet. Az idősebb, alacsonyabb Megyeri esélytelen volt a hosszú kezű, tisztábban mozgó Berkivel szemben. Többnyire csak a levegőt csépelte hatalmas parasztlengőkkel, így iszonyú hamar elfáradt, és bár ritkán érte el ellenfelét, azért volt néhány nagyobb találata.

Becsületére legyen mondva, végigcsinálta a műsort, pedig nagyon megsorozták.

A dologban az volt a meglepő, hogy a Gumimacik zenéjére bevonuló Berki – okés, ez a mozzanat is elég meglepő volt – gyakorlatilag meg sem izzadt, Aztán jött a nagy meglepetés.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Papíron akár a kicsivel nehezebb, 103 kilós és négy évvel fiatalabb Nagy Ervin lehetett volna az esélyesebb, de már a bevonuláskor látszott, hogy fizikailag milyen óriási a különbség Árpa Attila javára. A harc az első másodperctől kezdve teljesen egyoldalú volt: Ervin azt az utasítást kapta, hogy mozogja ki Árpa támadásait, de ez sajnos nem jött össze,

védekezni pedig egyszerűen elfelejtett.

Leengedett kézzel egymás után kapta be a hatalmas ütéseket, a lába is rögtön megroggyant, a kötélhez szorítva pedig Árpa addig ütötte a már védekezésképtelen Nagy Ervint, amíg az el nem zuhant. A visszajátszásból látszott, hogy Ervin edzője már a kiütés előtt bedobta a törülközőt, a bíró pedig ütemkésésben volt, hogy leállítsa a vérszemet kapott Árpa Attilát. Nem volt szép látvány, de szerencsére nem lett belőle sérülés, Nagy Ervin hamar kitisztult, de ebből azért kiderült, hogy hiába törekedtek arra, hogy kiegyenlített küzdelmek legyenek, az eddig egyáltalán nem jött össze. Talán majd a későbbiekben, de mérget nem vennék rá.   

Forrás: RTL Sajtóklub

 

A műsor október 29-től vasárnaponként jelentkezik élőben a XVII. kerületi Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontból. Íme a későbbi leosztás:

November 5.

November 12.

  • Női könnyűsúly: Nyári Dia – Járai Kíra
  • Férfi középsúly: Rácz Jenő – Kabát Péter
  • Férfi nehézsúly: Pintér Tibor – Dobrády Ákos

November 19.

  • Női könnyűsúly: Janicsák Veca – Szabados Ági
  • Férfi középsúly: Józan László – Kállay Saunders András
  • Férfi nehézsúly: Curtis – Szegedi Fecsó