Megvolt a Házasság első látásra legdrámaibb pillanata

Nelli és János minden voltak eddig, csak álompár nem. Most nekik is kenyértörésre kellett vinniük a dolgot: együtt folytatják, vagy külön?

Napról napra fokozódnak az izgalmak a TV2 napi műsorában, a Házasság első látásra című „tudományos párkereső realityben”.

Ezúttal több párnak is kenyértörésre kellett vinnie a dolgot: együtt maradnak, vagy vége a dalnak?

Csabinak (teljesen érthető okokból) „dupla gombóc volt a torkában”, amikor Gyöngyi hosszas várakoztatás után kimondta a végső döntését, eldöntve ezzel a házasságuk további sorsát:

ő is folytatni szeretné a kapcsolatukat!

A könnyeivel küszködő Csabi utóbb így kommentálta a végső verdiktet:

Abszolút nyertesek vagyunk, minden szemszögből. A többi pár el is bújhat!

János és Nelli házassága igen sokszor került hullámvölgybe a műsorban, és ezt számos alkalommal megírtuk mi is itt a PORT.hu hasábjain.

Házasság első látásra: már nekünk kellemetlen ez a rámenős nyomulás

Puskaporos a hangulat a TV2 reality show-jának olaszországi nászútján: Nelli kiakadt, kiosztotta Jánost.

Tovább

 

János most írt egy beszédet, amelyben őszintén beszélt az érzéseiről, összegezte az addig együtt töltött napokat-heteket, felidézte a szép közös emlékeket, és végül feltette a mindent eldöntő kérdést:

Nelli, maradsz a feleségem?

Nelli is papírra vetette a gondolatait Jánosról, amit aztán felolvasott: először csupa jó dolgot mondott a férjéről, de aztán vércseként lecsapott!

Nelli ugyanis ebben a házasságban saját bevallása szerint nem tudta megélni a nőiességét, nem tudott sajnos kibontakozni a kedves, lágy, bújós, gondoskodó, bizalmat szavazó énje...

Nelli végül meghozta végső ítéletét is a házasságukról:

Köszönöm, hogy velem voltál, Isten veled, drágám!

János ezután könnyekkel a szemében nyilatkozott a kamerák előtt a történtekről, aligha számított efféle végkimenetelre...

(via tv2play.hu)