Minden napra vígjátékot!

Elvadult esküvői hülyülés, őserdei menekülés és betépős játékmacival haverkodós vígjátékok várják azokat a hétvégén, akik vevők az ilyesmire, és egyik film furcsább, mint a másik.

Péntek: Bérhaverok (2015)

A menyegző sokak számára vízválasztó, pedig csak egy egyszerű ceremónia. A balfék Doug is boldog esküvőről álmodik, ezért azt hazudja nála nagyságrendekkel vonzóbb menyasszonyának, hogy sok barátja van, gondoskodik közülük megfelelő vőfélyről és tanúról. A lagzi közeledtével azonban egyre szorultabb helyzetbe kerül, és végül egy olyan pasas cégénél köt ki, aki pont ilyen lúzerekre szakosodott. A nagydumás csávó gondoskodik régi iskolatársakról, gyerekkori pajtásokról, tanúról vagy vőfélyről. Össze is szervez hét gyanús figurát, hogy Doug legjobb barátainak képében megédesítsék a pirulós, dadogós, és nagyon szerelmes fickó élete nagy napját, de persze beüt a mennykő. Bár alapjáraton se a vőlegényt alakító dagi Josh Gad , sem az örökké sipítozó pici fekete Kevin Hart nem tartozik a kedvenceink közé, valahogy működik a sztori, nem is rosszul, a menyasszonyt pedig az Agymenőkből Kaley Cuoco játssza.

Szombat: Ted (2012)

A Family Guy megalkotója, Seth MacFarlane sajátos, kifacsart humorát itt csillogtathatta meg először saját íróként és rendezőként egyaránt – és ekkor szerencsére még nem akart főszereplő is lenni. Hőse a felnőni képtelen Mark Wahlberg, akit örökké visszaránt az önfeledten trágár gyerekkorába kedvenc plüssmackója. Igen, ez így bizarrul hangzik, és a sztori csak egy fokkal tűnik normálisabbnak, ha azt is hozzátesszük, hogy a maci annak idején egy kívánságnak és egy villámcsapásnak köszönhetően életre kelt, és hősünk hű társa lett az évek során. Ő Ted, a felelőtlen, örökké beállt maci, akinek nincs kukija, mégis folyton csajozik, és aki Wahlberggel együtt visszatér még egy kevésbé sikerült folytatásra, de abban sajnos már nem játszik az itt női főszerepet vállaló Mila Kunis.

Vasárnap: Vademberek hajszája (2016)

A történet nagy vonalakban a Fel! című Pixar/Disney egész estés animációs mese átirata a furcsa dagi sráccal, aki itt maori, és nevelőotthonban lenne a helye, a mogorva bácsi pedig az új-zélandi erdővidék lakója, sőt, akárcsak ott, még egy egészen furcsa madár is felbukkan, de ez egyáltalán nem baj, sőt! Néhány félreértésnek, egy balesetnek és az emberi ostobaságnak köszönhetően a srác és a bácsi kénytelen bevetni magát a buja őserdőbe, egy túlbuzgó gyámügyes hölgy pedig valóságos hajtóvadászatot indít utánuk. Naná, hogy a két, egymástól mindenben különböző ember a vadonban töltött hónapok során közel kerül egymáshoz, és a mára már Hollywood által is felfedezett rendező, Taika Waititi , a következő Thor film készítője természetesen csak a jó és vicces dolgokat mutatja, a szomorúakat csak érzékelteti, mert a Vademberek hajszája egy ilyen film.