Nem fogod elhinni, mit nem vihetett haza Emilia Clarke a Trónok harca forgatásáról!

Pedig először még azt ígérték neki, hogy megtarthatja.

Ahogy azt mindenki pontosan tudja, a színésznő (aki javában építi a Trónok harcát követő karrierjét, és már novemberben feltűnik a Múlt karácsony című romkomban) a „Viharbanszületett Daenerys Targaryen, első ezen a néven, az Elsők, az Andolok és a Rhoyniak királynője és a Birodalom Védelmezője, Sárkányok Anyja, a Láncok Leverője, Mereen királynője, a Nagy Fűtenger Khaleesije” nevű karaktert alakította a májusban a nyolcadik évadával zárult fantasyszériában, és szeretett volna megtartani egy kis emléket.

Micsoda fonatok! Nem csoda, hogy meg akarta volna tartani... Forrás: HBO

 

„Úgy voltam vele, hogy »na, légyszi, megtarthatnék egy parókát?«. Mert hogy ez igazából az én hajam. És azt válaszolták, hogy »ja, persze, lehet« De azóta sem kaptam meg!

Most már vagy másfél éve befejeztük a forgatást, és azóta is várok a parókámra”

– nyilatkozta nemrégiben a sztár, akinek amúgy az utolsó szezonra csutkára kellett vágatnia a saját haját, hogy egyszerűbb legyen a sok impozáns paróka hordása.

Az HBO talán azt várja, hogy Daenerys sárkányháton menjen oda, és rabolja el tőlük a parókát. A Davost megformáló Liam Cunninghammel ezzel szemben nem volt olyan szigorú a produkció, hiszen a jelek szerint a színész egy egész raktárnyi emléktárgyat harácsolt össze magának a forgatás végére. „Semmit sem hagytam ott nekik. Vittem mindent! Kamionokkal pakoltam ki a helyet, szóval az eBay hamarosan fel fog robbanni a sok cucctól, amit piacra dobok” – viccelődött az ír színész, aki úgy tűnik, több szempontból is szerencsésebbnek érezheti magát Emilia Clarke-nál.


(via Uproxx)