Ryan Gosling teljesen széttrollkodta a Saturday Night Live adását

A színész egy élő Beavis és Butt-Head show-t tolt le a háttérben, amitől a blokk vendége teljesen összezavarodott.

A Saturday Night Live című műsor arról (is) ismeretes, hogy a szereplők néha elkuncogják magukat a jelentek közben, ám ezúttal teljes káosz lett úrrá a stúdióban. A szkeccs során Heidi Gardner egy műsorvezetőt alakított, aki interjút készít Kenan Thompson mesterséges intelligencia-szakértővel.

Ám már az interjú kezdetekor elterelte Thompson figyelmét egy férfi a közönség soraiban, aki nagyon-nagyon emlékeztetett Beavisre, a népszerű és elég alpári animációs sorozat egyik figurájára.

Thompson képtelen volt a kérdésekre figyelni, folyamatosan a kirívó figurát nézte, aki nem volt más, mint Ryan Gosling egy parókában és orrprotézissel. A színész értetlenkedni kezdett, mikor megkérték, hogy üljön arrébb, mert telibe veszi a kamera és zavarja az interjúalanyt. Állítása szerint még soha senki sem említette a hasonlóságot, és azt sem tudja, milyen animációs sorozatról van szó.

Nem sokkal később

az üresen maradt széken megjelent egy újabb figura: ő pedig szakasztott mása az animációs páros másik tagjának, Butt-Headnek

– őt Mikey Day formálta meg. Thompson természetesen teljesen kiakadt, Gardner pedig végeláthatatlan nevetésben tört ki, mikor megpillantotta a mögötte ülő „Butt-Headet”. Mikor őt is sikerült arrébb ültetni, hirtelen újabb helyen bukkantak fel, pont a beszélgetőpartnerek között, a közönség első soraiban. Ez volt a kegyelemdöfés: nemcsak Thompson fakadt ki, de Gosling sem tudta türtőztetni magát, teljesen szétröhögte a szövegét. Ez persze Day-re is átragadt, de azért zárásként megkaptuk a két karakter jellegzetes, infantilis röhögését is.

 

(via Slashfilm, TheWrap)