Tippelj, hányszor mondja ki 1 perc alatt Kasza Tibi a Szerencsekerékben, hogy „édesem, kicsim, életem”!

Nagyon sokszor, úgyhogy ivós játékot inkább ne szervezzen erre senki!

Ezen a héten is csak csupa ismétléssel jelentkezik esténként a TV2 egyik legnagyobb durranása, a Szerencsekerék – de így legalább ismét rácsodálkozhatunk arra, hogy a pörgő nyelvű házigazda, Kasza Tibi hányszor mondja ki egy adásban azt, hogy

édesem, drágám, életem, kicsim.

A megfejtés az, hogy nagyon-nagyon sokszor! Arra nem vállalkoztunk, hogy megszámoljuk, de gyanítjuk, száznál nem állt volna meg a számláló. Nézzünk egy rövid példát: a hétfői adásban a Szerencsekerék játékosának ki kellett volna találnia, mi van a dobozban. Viszont hiába tapogatta a dolgokat, nem igazán tudta, hogy épp egy műanyag egér és egy kitömött csirke van a kezében...

 

 

Kasza Tibi természetesen a szokásos eposzi jelzőivel kommentálta az eseményeket:

Nagyon puha testű, kicsim? Mi az, életem? Mi az, kicsim? Kemény, édesem? Ne mondd már, pont a fejét fogod! Lejárt az 1 percünk. Így repül az idő, ha jól mulatsz, kicsim. Amit ott tapogattál, édesem, a teljes 1 percben, az egy csirke volt.

De itt egy másik videó is, amiben kicsit összezavarodott az egyik játékos, de az aktuális sztárvendég, Tihanyi-Tóth Csaba (akit a tévénézők leginkább úgy ismerhetnek, mint a Barátok közt című RTL-es szappanopera Novák Lacija) hős lovagként azonnal a segítségére sietett.

 

A fináléba végül nem a Barátok közt sztárja, hanem Katalin jutott be, ám ő végül nem nyert semmit a végjátékban... Kasza Tibi persze nagyon sajnálta, hogy így alakult a játék vége. Saját bevallása szerint ő maga is meglepődött ezen a témakörön, és azon is, hogy a játékos szinte minden betűt kipörgetett, mégsem tudta a helyes megfejtést, csak az idő lejárta után állt neki össze a kép.

– Türelemjáték.
– Igen, ez lett volna, életem.

 


Ha valaki netán mégis megszámolta volna, hogy hányszor drágám-kicsim-életemezi le a játékosokat Kasza Tibi, kérjük, írjon nekünk a szerkesztoseg@port.hu e-mailcímre!

(via tv2play.hu)