Vasárnapi őrület a TV2-n: Tóth Gabi az új párjával lép színpadra, folytatódik a Nagy Ő

A csatorna mindent elkövet, hogy lenyomja a rivális RTL-t és a nézettségi versenyt korábban kiütéssel megnyerő Sztárboxot.

Igazi őrültekháza lesz a TV2-n vasárnap: a csatorna ugyanis nem tartja szárazon a puskaport, és mindent bevet a nagy rivális ellen, mivel az RTL legutóbb kiütéses győzelemmel nyerte meg a nézettségi versenyt a Sztárbox című új műsorával.

A Sztárbox kiütéssel nyerte a hetet

És a Nyerő Páros is szépen búcsúzott. Így tévéztünk a múlt héten.

Tovább

 

Íme a TV2 most vasárnapi aduászai:

  • 18:55-kor folytatódik A Nagy Ő: vajon Natit vagy Bettit választja Magyarország 39. leggazdagabb embere?
  • A 20:00-kor kezdődő Sztárban sztár leszek!-ben Tóth Gabi és az új párja szenvedélyes tánccal lépnek színpadra!

 

Mint ismeretes, Jákob Zoltán a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat. Eredeti szakmáját tekintve egyébként építészmérnök, tíz éve pedig ingatlanberuházóként is jelen van a magyar ingatlanpiacon így lett 2023-ban az év 39. leggazdagabb embere. A Nagy Ő című műsorban Árpa Attila után ezúttal Jákob Zoltán kereste az igaz szerelmet az ötcsillagos turai Botaniq kastélyban díszletei között. A több héten át tartó versengés és intrika után most érkeztünk el oda, hogy Emőke és Enikő is a könnyeikkel küzdve, a sírás határán intettek búcsút fájó szívvel A Nagy Őnek.

 

De vajon a végső döntés során Natit vagy Bettit választja ki a 39. leggazdagabb magyar?

Kiderül vasárnap 18.55-kor a TV2-n. Ugyanitt 20:00-kor kezdődik a Sztárban sztár leszek! élő show-ja, ahová ezúttal vadonatúj dalával és egy szenvedélyes közös tánccal érkezik Tóth Gabi és új szerelme, Papp Máté Bence. Íme egy kis ízelítő a produkciójukból:

(via tv2play.hu)