Zámbó Krisztiánék leszállhattak az Ázsia Expresszről

Zajlik az Ázsia Expressz 2024-es évadának forgatása, ezúttal nyolc pár próbál szerencsét, méghozzá a Fülöp-szigeteken és Tajvanon.

A szereplők idén: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A múlt héten kiderült, hogy újabb páros csatlakozik a műsorhoz, mégpedig L.L Junior és Dárdai Blanka. Akkor még nem lehetett tudni, hogy valakik helyére érkeznek vagy plusz páros lesznek, de a Média Klub Facebook-oldal szerint valakik feladhatták a versenyt. Sokan azt tippelik, hogy Zámbó Krisztián és Adrián döntöttek a távozás mellett, miután a zenész korábban a Celeb vagyok, ments ki innen című műsort is feladni kényszerült egészségügyi problémái miatt, de hivatalosan ezt még senki sem erősítette meg. Krisztián párja, Takács Zsuzska az Instagram-oldalán beszélt az ügyről:

„Az Ázsia Expressz műsor indulása előtt azt ígérte nekem Krisztián, hogy amíg csak lehet, minden erejével küzdeni fog, és ahogy ismerem őt, ez így is lesz. Ehhez fogja tartani magát. Egyáltalán nem feladós típus. Mindenesetre szeptemberben minden ki fog derülni, aki teheti, nézze a műsort, mert nagyon izgalmas és szórakoztató lesz. Másrészt amit sokan alapul vesznek, sajnos alaptalanul, a Celeb vagyok, ments ki innen műsorban sem magától adta fel, hanem a műsor szerkesztői az egészségügyi állapota miatt nem vállalták a felelősséget, ezért közös megegyezéssel, így lett a nézők (nagyközönség) felé lekommunikálva.”

via: Média Klub