Johnny Depp cserben hagyta a rajongóit, de jó oka volt rá

Kedd este lépett volna fel Hollywood Vampires nevű zenekarával a budapesti Papp László Sportarénában, de az utolsó pillanatban lemondták a koncertet.

Ráadásul az, hogy Deppék mégsem lépnek fel, a rajongók számára csak a helyszínen derült ki, így a több ezres tömeg csalódottan vette tudomásul (miután nem sokkal kezdés előtt bontani kezdték a színpadot, és hangosbemondón közölték velük a szomorú hírt), hogy feleslegesen fáradtak oda. Sokan állítólag nem is akarták elhinni, hogy valóban elmarad a koncert.

Johnny Depp és Alice Cooper egy korábbi fellépésen. Forrás: Andreas Arnold / picture alliance via Getty Image


Nem hivatalos értesülések szerint egyébként Johnny Depp rosszulléte miatt kellett lemondani az eseményt. Depp Alice Cooperrel és Joe Perryvel közös együttese július 5-én kezdte világ körüli koncertjét, a színész azonban még májusban bokasérülést szenvedett, emiatt több koncertet is úgy csinált végig, hogy mankóval állt színpadra. Előtte pedig májusban is el kellett halasztania néhány show-t, mivel orvosai nem javasolták, hogy megerőltesse magát.

A zenekar sajtósa viszont nem erősítette meg, hogy mindennek köze lenne a kedd esti budapesti fellépés lemondásához. A Facebookra kitett sajnálkozásukban csupán annyi szerepel, hogy előre nem látható körülmények miatt kellett törölniük az eseményt, és hogy természetesen minden jegy árát visszatérítik. Az index.hu értesülései szerint a szervezők már tárgyalnak arról, hogy mielőbb új időpontot tudjanak egyeztetni az együttessel.


A Hollywood Vampires 2012 óta létező zenekar. Eddig két stúdióalbumot adtak ki: ezeken mások mellett Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh, Zak Starkey és Christopher Lee is vendégszerepelt.

A banda nagy rajongója a klasszikus rock’n’rollnak, eredeti dalaik mellett többek közt Led Zeppelin- és David Bowie-feldolgozásokkal is színesítik a repertoárjukat.


(via index.hu)

 

Fájdalomdíjként less bele Depp korábbi koncertjébe!

Johnny Depp átugrott Angliába zenélni

Volt nagy meglepés Sheffieldben, amikor Jeff Beck koncertjén feltűnt a sztár.

Tovább

 


Nyitókép: Depp egy 2018-as koncerten. Forrás: Brian Rasic / WireImage / Getty Images.