Téma: Fekete leves

isvaen 2014 jún. 11. - 08:19:18 Előzmény ()Erika()
(5/25)
meglepõ, hogy 2014-ben még mindig QT-t majmolják itthon. már hollywood is túllépett rajta, sõt: maga tarantino sem tarantinózik. de nem, itthon még mindig ezt a gittet rágják. vagesszal az élen.... gyász.
5/10
gagamela 2014 jún. 09. - 11:43:07 5/10
(4/25)
egy ideig nagyon szerethetõ, majd darabjaira hullik.
1/10
()Erika() 2014 jún. 06. - 10:00:27 1/10
(3/25)
Elképzelem, ahogy néhány ahogy a néhány tehetségtelen önjelölt "wannabe-celeb" összeül:

"Skacok, csináljuk valami ütõs mozit! Olyan tarantínógájricsiset. Legyen benne cucc meg csajok meg beszéljünk k*rva rondán, az ütni fog...!"

Csak azt nem tudom, hogy a ti szintetek van ennyire a béka s*gge alatt, vagy a közönségét lövitek be ennyire alacsonyra...

Mindegy is, a lényeg, "skacok", hogy ezt a silányságot kihagyhattátok volna!
2/10
beszelo86 2014 jún. 04. - 13:52:19 2/10 Előzmény chamototx
(2/25)
ez semmi több, mint egy pocsék Tarantino-utánzat, amely ráadásul meglehetõsen kommersz. Rendkívül gyenge film.
chamototx 2014 ápr. 12. - 21:55:02
(1/25)
Kicsit spoileres lett, bocs!

Cca. fél órája jöttem ki a Tabánból, és miután a kíváncsiságomat felostorozó blogon már helyre raktam a dolgokat, ezért úgy döntöttem, hogy itt is megpróbálkozom ezzel.

A kritikák, amiket olvastam a filmrõl eléggé messze jártak az igazságtól. Vagy imádták, vagy utálták. Én egyikkel sem értettem igazán egyet, az alábbiak miatt:
A történet sok, az életbõl vett, hétköznapi elemet vegyített, ami nézõközelivé tette a mûvet.
A fõ bajom az volt, hogy Simon (valljuk be, õ egy karakterszínész), valamint az Alezredes karakterén kívül igazán egyik szerep sem volt kidolgozva. Na jó, talán még Novák saját szerepe a kidogozottabbak közé tartozik.
Az elején van egy sokkolónak szánt jelenet, egy lány bekatiztatásáról és megerõszakolásáról, ami mondjuk inkább kínosra sikeredett, mint sokkolóra.
A gengszteres-erõszakosnak szánt szettek a Valami Amerika hangulatát idézték fel nekem, a politikusos-
zsarolósokkal együtt (ez pozitív, mert sokszor mosolyodtam el a film alatt).
A drogdíleres rész hasonlóan teátrálisan vicces volt (na ne már, ezek a komák nem ilyenek...).
A végén a gyilkolászást szebben/drámaibban is meg lehetett volna csinálni, nekem kicsit összecsapottnak tûnt. Na itt jött be a Guy Ritchie klisé!
A zeneválasztás nagyon jó volt, valamint pörgött a film.
Ez egy ilyen "egy-estés" film. Nem biztos, hogy még egyszer megnézném, de szórakoztató mozizást adott. Viszont ahhoz, hogy közönségfilm legyen, szerintem ki kéne rúgnotok a marketingest és valaki normálisat felvenni, mert elég sok sajtóterméket olvasok, de ha egy ismerõsöm falán nem látom meg tök véletlenül ezt a cikket, akkor a valószínûleg lemaradtam volna róla, mint az a bizonyos borravaló...
Összességében 10/7