kersi 76 2013 dec. 29. - 14:24:27 Előzmény inujásákágume21
(4/4)
IGEN.S mindezek mellé meg kell emliteni a garantált 6 reklámot is,s igy megvan az esti kánaán.
inujásákágume21 2012 dec. 12. - 12:39:09
(3/4)
Jaj ez a film :DDD tipikus film+-ra való "gyöngyszem" :DD
olahmiki1959 2012 jún. 04. - 07:05:45
(2/4)
Õrület, hogy ömlesztve adják mostanában a nézhetetlen filmeket szinte minden csatornán, és sajnos, ebben most élen jár a Film+.
Ez a film egy õrületesen zagyva, követhetetlen, kb. 8 szálon és idõsíkon futó történet, a nézõ az elsõ percektõl kezdve már azt sem tudja, hogy mi mikor történik, a kapkodó kameramozgástól az ember feje nagyon hamar megfájdul, a logikai bukfencektõl, elvarratlan szálaktól hemzsegõ történeten még az ismertebb színészek jelenléte sem segít.
Stacey Keach egy támadás következtében elég hamar eltûnik, soha nem derül ki igazán, hogy mi történik vele. A valaha jobb napokat látott Billy Dee Williams kb. 5 percig szerepel a filmben, de a stáblistára azért felkerült, talán húzónévnek.
Egy zombis, farkasemberes, erdõben garázdálkodó vadállatos, indián mítoszos zagyvaság kerekedett ki ebbõl a forgatókönyvet talán nem is látott õrületbõl. Ráadásul az egész film alatt elmosódott foltokon kívül tulajdonképpen soha nem lehet látni, hogy mi történik, ez a filmes stílus már a 60-as években is túlhaladott volt.
A legnagyobb poén pedig az, hogy végig nem derül ki, hogy mi volt ez az egész, ki, vagy kik gyilkoltak, a fõszereplõ lánynak a valósággal kevert állandó látomásai és hisztizései is a nézõ agyára mennek egy idõ után, és azt sem lehet tudni, hogy ezekbõl mi volt valóság és mi volt a fantázia szüleménye.
Rettenet, borzalom, de nem a film tartalma, hanem a megvalósítás színvonala. Szörnyû.
Kegyelem 2-es.
feketevipera 2010 jún. 05. - 19:27:22
(1/4)
Emlékeim szerint ez ölég gyengus vót, kár rá túl sok szót (és idõt) pazarolni. Mazochistáknak persze erõsen ajánlott.