Annamria 2014 márc. 20. - 10:56:06 Előzmény tramonto
(5/5)
Ez egy svéd film, és egyre több európai film is szerepel a repertoárban. Új orosz filmek sajnos nem, pedig jókat csinálnak mostanában. Nem a mûsorszerkesztõket akarom védeni, de régebben is azért volt annyi amerikai film, mert a magyaroknál, mivel túlzottan USA-rajongó a többségük, ezek a népszerûek. Márpedig a nézettség mindenek felett. :-)
tramonto 2014 márc. 16. - 21:50:42
(4/5)
Majdnem felejtem! Kedves pazurik hozzászóló, miért nem hallják már meg az "illetékes elvtársak", ezt a szerintem több nézõ kívánságát. Ennyi orosz filmet életemben (nem vagyok 20 éves) nem láttam, mint amcsit. Hova lettek a jó olasz, francia, angol egyáltalán európai filmek? Ezekben az országokban megszûnt a filmgyártás? Néha elõ vesznek egy-egy régi filmet és tálalják, mint egy odadobott csontot. Teljesen egyetértek Veled!
tramonto 2014 márc. 16. - 21:41:54 Előzmény dimari
(3/5)
Ez a sorozat összefüggõ eseményre épül, vagy önálló epizódokat dolgoz fel (Pl. Columbo, Mentalista, Montalbano stb.)? Miután leszoktam a Jóban Rosszban sorozatról és nincs elvonási tünetem, nem akarok újabb függõséget.
Ezért feltételesen fogadok és nézek sorozatokat.
pazurik 2014 febr. 27. - 21:47:57
(2/5)
Teljesen egyetértek kedves dimari!Adhatnák a régebbi 10-15 évvel ezelõtti svéd,dán,norvég filmeket is.Nem csak az amcsi filmeket lehet ismételni.Néhány évvel ezelõtt a királyi TV-n adtak le havonta ebbõl a térségbõl filmeket.Ki emlékszik még a Gyilkos a tetõn címû svéd krimire 1976-ból?Akkor még moziba jártunk és végig izgultunk a filmen.
dimari 2014 febr. 27. - 12:19:30
(1/5)
Az AXN csatorna teljesen tönkrevágta az új skandináv krimi-sorozat elsõ epizódját,miután sikerült az érdeklõdést felkelteni iránta /AXN honlap,Facebook stb./.Mellesleg olyan nagyon nem kell a reklám,mert sokan ki vannak éhezve egy jó dán,svéd vagy norvég sorozatra.Az AXN eddig szépen teljesített pl.az „Egy gyilkos ügy” vagy a „Híd” vetítésével.Most azonban már „büncselekmény”számba menõen szétdarabolták a mindössze 42 perces epizódot és 4-5x szakították meg jó hosszú reklámblokkokkal.Evvel totál élvezhetetlenné és értékelhetetlenné tették a sorozat 1.részét.Ezen változtatni kellene!!!