1/10
ewr 2012 febr. 12. - 22:53:03 1/10
(38/58)
Az utolsó mondatottal teljesen egyetértek.
Az elõtte levõbõl pedig annyival, hogy "két".
traktoros 2012 febr. 12. - 11:31:54
(37/58)
Érthetetlenül állok a mûsorhoz kapcsolódó egyes hozzászólásokhoz. Én egy õszinte, jó szándékú, intelligens és gyönyörû nõt láttam ,akit egyszerûen egy szóval lehetne jellemezni: csodálatos. Eszembe se jutott a magyarságtudat vagy az, hogy vannak tetoválásai...(egyébként kit érdekel?) szóval nem értem ez hogy jön ide....Engem igenis megérintett a vele készült interjú és jelentett valamit. Kíváncsi vagyok ,hogy a gyûlölködõk, az õ helyzetében mit csinálnának jobban /máshogy vagy hogy tennék magukat hasznosabbá. Szerintem példamutató a viselkedése és szomorúan tapasztaltam ,hogy mások nem így gondolják.
offtopic
kõmacska 2012 febr. 11. - 23:49:37
(36/58)
Angelina Jolie egy gyönyörû, és - nekem úgy tûnik - szabad lelkû nõ. Akik beleakaszkodnak, azokat szerintem ezt irritálja. Számomra viszont épp ezért rendben van. Majd ha azt látom, hogy gerinctelenül sunnyogó falkataggá vált, a lélektelen zombisereg tagjává, akkor majd elítélem. Addig nem.
offtopic
perry 2012 febr. 11. - 23:27:41 Előzmény tanhu
(35/58)
Köszönöm, ennyi érveléssel nem kívánnék neked szebb jövõt.
tanhu 2012 febr. 11. - 20:35:33 Előzmény perry
(34/58)
A finn rokonsági hablatyot már a finnek is nemhogy elismerik hanem tanítják...a többi ostobaságod meg téged tükröz,látszik,hogy magyar nyelven beszélsz de máshova húzol...
adamnagysweetmovie 2012 febr. 11. - 19:12:28 Előzmény perry
(33/58)
Annyit fûznék hozzá, nekem nem Julikával van bajom, hanem hogy fájdalomcsillapítóként adagolják be nekünk, hol õt, hol a sportot, hol a nemzeti showt. A világunk hétköznapi helyzetei jobban érdekelnének, és jobb volna a világ, ha mások is érzékenyítve lennének rá, és magam is fejlõdhetek etéren.
De nyilván kell a csillogás, meg annak az emberi oldala is.
Nekem nem fáj beismerni, hogy csak részben van igazam, de amíg a kínálati serpenyõ ilyen kiegyensúlyozatlan, addig szeretném erre a hiányra felhívni a figyelmet.
1/10
offtopic
ceia 2012 febr. 11. - 18:55:25 1/10 Előzmény judy91
(32/58)
Teljesen mindegy, hogy egy tetoválás mikori, az, ami. Lehet, hogy nem mindegyik valódi, de azért még jócskán akad rajta olyan is. Ha jól tudom, 12 db. Jópárat eltüntetett, illetve letakart másikkal. A forgatásokon makeup-pal fedik le õket.
http://www.freetattoodesigns.org/angelina-jolie-tattoos.html
Akármit is vesz fel, ha alatta a sok firka van, nekem egy idióta, önmagát sem tisztelõ, torz lelkivilágú liba. Tudja jól, hogy a médián keresztül minden kitudódik, és ezzel a jótékonykodással csak próbálja ellensúlyozni a zûrös image-ét.
perry 2012 febr. 11. - 15:05:30
(31/58)
Te melyik vagy?
antimason 2012 febr. 11. - 13:51:16 Előzmény perry
(30/58)
A rákos sejt bizonygatja a szervezetnek amin élõsködik, hogy szüksége van rá.
Értem...
offtopic
perry 2012 febr. 11. - 10:01:51
(29/58)
Életem egy szakaszában testközelben dolgoztam halmozottan hátrányos helyzetû fiatalokkal. Így eltudom különíteni a tevõleges emberi magatartást az itt "irányokat" meghatározó. "útmutató" kijelentésektõl.
A magyar véleményalkotás talán abból fakad, hogy tényleg egyedülállóak vagyunk a világon, lassan már finn rokonságunkat is vitatjuk, szóval kinyilatkoztatunk, felebezhetetlen megállapításokat teszünk.
Aki nem a mi kutyánk kölyke azt legszívesebben a "kenelen" kívül látnánk.
Haragszunk bárkire akiben egy kevés ellenségképet lehet felfedezni.
Úgy mint: a cigányok ingyenélõk, a zsidók elveszik az élettért és mindenbõl üzletet csinálnak, a kínaiak haszonlesõk,
a "fekák" legyenek LilC-k akkor is utálni kell õket. Ezt pedig a végtelenségig tudjuk fokozni.
Kísérletet sem teszünk arra, hogy megértsünk egy másik kultúrát a miénktõl eltérõ viselkedési, mentalitási formákat.
Ettõl minden mást megtámadtatásnak érzékelünk mert a mi gondunkkal a mi világunkkal a mi akaratunkkal úgy méz ki senki sem akar foglalkozni.
Persze nem csak az "idegeneket" egymást is elõszeretettel utáljuk, szeretünk vitázni, gyõzni, de rettegünk mások véleményének elfogadásától, az álláspontok közelítésétõl, mert a vita is csak addig érdekel míg nekünk van igazuk.
Soha sem engedünk, mivel az olyan snassz ha el kell a másik ember érveit fogadni.
De miért is írom ezt a Szeretettel: Angelina Jolie topicba?
Talán azért mert sikeres, filmet készít, játszik, gyereket nevel, a párja is alkot, HAJLANDÓ TEVÕLEGESEN részt venni a világ dolgaiban, mi meg írogatunk egy fórumra több kevesebb sikerrel magasztalva kritizálva, néha jól összeveszünk mivel magyar emberbõl vagyunk :).
2/10
nikato 2012 febr. 11. - 09:57:42 2/10
(28/58)
Divat diktátornak nem mondanám, hisz mindig ugyanúgy néz ki (ha nem nézzük a néha más színûre festett haját). Amúgy sose volt szimpi, talán akkor egy kicsit amikor még Billy Bob Thorton-nal járt, vadabb volt, és a nyakában hordta a vérét. Billy akkor hagyta el amikor elkezdõdött az örökbefogadási mániája. Nekem ez a túlzott jóság(a) erõltetettnek tûnik. Nem csípem se a nõt, se a filmjeit. Csontváz.
adamnagysweetmovie 2012 febr. 11. - 07:37:38
(27/58)
Sorold a dokumentumokat, jobban érdekelnek, mint ez a mûsor.
És talán másnak is kedvet csinálunk hozzájuk.
Amúgy pont nem érdekelnek a sztárok, amikor a lakótelepünkön forgattak, nagy felhajtással, akkor is nagyívben elkerültem Julikáékat.
eszkimó viselet 2012 febr. 11. - 07:18:39
(26/58)
Ostobaság, demagógia rulez.

De ha most felsorolnám csak az elmúlt pár év szociológiai dokumentumfilmjét, vagy szegénységkutatásban megjelent tanulmányokat, riportokat...lefogadom, hogy csak pislognál. De nem készítenéd be esti olvasmánynak, tuti.

Annyira nem érdekelne gondolom, hogy megismerd õket, mint amennyire a kispolgári hõbörgés egy sikeres ember láttán.
reptilian.bastards 2012 febr. 11. - 04:05:19
(25/58)
"Oscar-díjas, Golden Globe-díjas, világsztár, szexbomba, hat gyermek édesanyja, Brad Pitt élettársa, divatdiktátor, tiszteletbeli ENSZ-nagykövet, nyughatatlan világutazó"
A legfontosabbat kifelejtették: alakváltó hüllõ, tehát nem az emberi fajhoz tartozik. Ahogy a Hollywood-i világsztárok és a vezetõ politikusok többsége. Hüllõ-ember hibridek.
Ez csak egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=80oYMLdzWBA
...de lehet böngészni a többi között is.
adamnagysweetmovie 2012 febr. 10. - 21:43:03
(24/58)
Készítsenek riportkat az Aszódi úti hajléktalanszállón, ott is sok a Pitt és a Julika. Nekem õk az igazi hõsök!
10/10
judy91 2012 jan. 05. - 12:07:54 10/10 Előzmény RobbieTurner
(23/58)
Egyetértek RobbieTurner szavaival, annyival egészíteném még ki a 'hát de gazdag, híres, megteheti!' dolgot, hogy
Angelinát sajnos sokan összekeverik azokkal a hírességekkel, akik vagy a saját egójuk fényezésére használják fel a jótékonykodást, vagy pedig csak a távolból, háttérbõl "vetnek oda" valamit a rászorulóknak, hogy letudják ezt a kötelezõ kört is. Angelina viszont személyesen megy mindenhova, hogy elsõ kézbõl értesülhessen a hiányt szenvedõ országok helyzetérõl, és ennek tetejébe még extra bánásmódot nem kér, a többi ENSZ munkatárssal együtt utazik. De persze õ csak egy "agyontetovált, paplanszájú celeb", ami sokkal többet nyom a latba, nyilván...
RobbieTurner 2012 jan. 04. - 00:13:14
(22/58)
Én már csak annyit tennék hozzá, h. nézzük már meg az eddigi humanitárius munkáját. És persze erre sokan mondják, h. 'hát de gazdag, híres, megteheti!' . Persze. És? Ez már levon az értékébõl? Igen, gazdag, híres. És megTESZi. És õ tényleg az egyik legnagyobb humanitárius, nem azért mert sokkal hírsebb, mint azok, akiket õ is megemlített, az anonymus hõsök, akik az életüket kockáztatják nap mint nap, hanem azért, mert tényleg próbál változást hozni, tényleg próbál segíteni. Ha te magad is megtetted már ennek mondjuk a 10%-át - azaz lehetõségeidhez mérten azt, amit tudsz - akkor persze nyugodtan lehet ítélkezni a tetoválások stb. felett. De szerintem addig nem bölcs dolog. Én legalábbis így gondolom. Persze hál Isten én kicsit nyitotabban állok a dolgokhoz, mint itt sokan, lehet én is anyám nevelésének köszönhetem. Ja igen, az meg amit még itt olvastam, ez a cinikus komment, h. 'zseniális anyukájáról' mesél, hát könyörgöm...egy ember mesél az édesanyjáról, akit már elvesztett, és ez a reakció? Egy gúnyos megjegyzés? Istenem... no komment.
füsti 2012 jan. 03. - 23:03:34
(21/58)
jav. Magyarországi=magyarországi
füsti 2012 jan. 03. - 23:00:53 Előzmény vili111
(20/58)
A szemellenzõsséged bizonyítására írt elsõ bekezdéseddel most nem foglalkoznék sokat.
Egyébként meg A.J. nem "a" szerbeket dicsérte, és fogalmam sincs, hogy ez a szövege miért sért bárkit is Magyarországon. És ha ebbõl az interjúból nem fogtad fel a kétségeit, a bizonytalanságait fontos, életbevágó ügyekben, akkor sajnállak.
Ezzel szemben: képzeld, a Magyarországi díszbemutató Magyarországon lesz! (Nem minden filmnek van, ennek úgy tûnik, lesz.) Nahát, még ilyet!
Nem a világpremier lesz itt. A bosnyák díszbemutató Boszniában, a szerb meg Szerbiában.
Meg kell barátkoznod a számodra nyilván elképzelhetetlen ténnyel.
10/10
judy91 2012 jan. 03. - 20:34:59 10/10
(19/58)
Ha neked néhány tetoválás többet mond valakirõl, mint a tettei (ami valljuk be, Angelina esetében azért elég jól nyomon követhetõ), az csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt. Úgy ítélkezni valakirõl kizárólag a külseje alapján, hogy közben nem ismered (vagy nem is akarod megismerni) õt magát, nagyon primitív személyiségre utal, már ne is haragudj.