Családi filmek vasárnapra

Lehet, hogy ma kicsit nehezebben indul a reggel, hiszen túl vagyunk egy óraállításon, de nézzétek a dolog jó oldalát, este tovább lesz világos.

Vigyázz, kész, szörf!

Moziverzum - március 27., 8.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen.


Jönnek a kacsák

Paramount Network - március 27., 10.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad a csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a kicsiknek, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.


A Lego kaland 2

HBO - március 27., 12.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt fantasztikus év telt el az első Lego-kaland óta, amikor a polgároknak egy új, hatalmas fenyegetéssel kell szembenézniük. A távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak, ráadásul magukkal hurcolják Vadócot, Batmant, Vasszakállt és Unikittyt. A kiválasztottra, a gyermeteg Emmettre vár a feladat, hogy a Rex nevű hős, régész, kalandor, dinoszaurusz idomár és feltalálóval az oldalán kiszabadítsa őket.


Fogtündér

SuperTV2 - március 27., 13.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Derek Thompson, a jégkorongliga egyik legkeményebb játékosa, ráadásul nem hisz a mesékben. Nem véletlen, hogy összetöri a legfiatalabb rajongói álmait. Hányaveti magatartása a magánéletében is megmutatkozik, ami a barátnőjével, Carly-val való kapcsolatát veszélyezteti. Ezt tetézi, amikor bemeséli Carly kislányának, Tess-nek, hogy a fogtündér nem is létezik. Mindez azonban nem marad következmények nélkül. Derek váratlanul a hitetleneket vizsgáló bizottság előtt találja magát, akik két hét tündérlétre ítélik.


Shaun, a bárány és a farmonkívüli

m2 / Petőfi TV - március 27., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Valami különös történik a békés Moszatvég farmon. Miközben a huncut Shaun, a bárány titokban pizzát rendel magának és gyapjas nyájának, addig egy titokzatos földönkívüli behatol a Föld légkörébe, és lezuhan a Farm közelében. Lu-La, a rendkívül barátságos idegen teremtmény a messzi-messzi bolygóról súlyos veszélyben van, fényévekre otthonától. Lu-La csak haza szeretne menni, és több sem kell Shaunnak rögtön az imádnivaló űrlény segítségére siet.


A Grincs

Moziverzum - március 27., 19.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Grincs főhőse magányosan éldegél barlangjában a Kobak-hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz az ünnepség, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt.


Ferdinánd

TV2 Kids - március 27., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargassa és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egy ilyen bikára is szükség van...