3D-ben is bemutatják a világ legrosszabb filmjét

Tommy Wiseau bejelentette, hogy 3D-ben is élvezhetjük a zseniálisan rettenetes The Roomot. What a story, Mark!

Óriási kultusz övezi a világ legrosszabb filmjének kikiáltott The Roomot, és joggal. Tommy Wiseau alkotása tényleg szar, de egészen különlegesen módon: egy olyan ember fejébe pillanthatunk bele, aki úgy látja a világot, mint senki más. Ha úgy vesszük, a The Room mestermű - egy nagyon-nagyon fura ember őszinte meséje.

Tommy Wiseau - aki legszívesebben egy saját bolygón élne, mint a kis herceg - rettentően büszke a filmjére, és úgy tűnik, nem zavarja, valójában mi az oka a népszerűségének. A rajongók ugyanis tényleg szeretik ezt a zavarba ejtő külsejű, festett hajú, napszemüveges fickót, aki nem hajlandó elárulni, honnan származik, hány éves, és hogy honnan van annyi pénze. Az biztos, hogy ruhákat árul (a The Roomos ereklyéken kívül például a saját nevével ellátott alsógatyákat), és San Franciscó-i főhadiszállása homlokzatára egy szürreálisan hatalmas farmernadrág fölé a film legendás plakátját is büszkén kifüggesztette.

Forrás: Google Street View

James Franco The Disaster Artist című filmje, ami a The Room forgatásáról szól, a mainstreambe is eljuttatta Wiseau kultfilmjét, így az író-rendező-színész-producer-minden nem vacakol: Twitteren jelentette be, hogy újra bemutatják a filmjét, méghozzá 4K felbontásban, 5.1-es hanggal és lesz 3D-s változat is. Persze, kérdezhetnénk, hogy mégis, mi a fenének, de Wiseau a saját kis világában él, ő jobban tudja.