Így fog kinézni az új Addams Family

Bejelentették a The Addams Family most készülő animációsfilm-verziójának szinkronhangjait (csupa sztárt), s egyúttal nyilvánosságra hozták az első fotót is a műből.

Az MGM berkeiben, stop-motion technikával készülő alkotás két direktora a Virsliparti mögött álló rendezőpáros, Conrad Vernon (Shrek 2., Szörnyek az űrlények ellen, Madagaszkár 3.) és Greg Tiernan (Thomas, a gőzmozdony), akikhez igazi sztárszereposztás csatlakozott.

Morticiának Charlize Theron, Gomeznek Oscar Isaac kölcsönzi a hangját; Wednesday Addams Chloë Grace Moretz, Addams nagymama Bette Midler, Fester bácsi Nick Kroll, Pugsley pedig Finn Wolfhard lesz, de Allison Janney-t is ott találjuk a szinkronhangok között.

Az 1938-ban a The New Yorker egyik képregényeként indult Addams családnak az évek során annyi feldolgozása volt, hogy kis túlzással kijelenthetjük: minden generációnak megvan a maga Addams Familyje.

A rajongók most abban reménykednek, hogy a különleges humoráról ismert alkotópáros, Vernon és Tiernan visszaadja az eredeti mű jó értelemben vett ordenáréságát és régimódi szókimondását. A legújabb The Addams Familyt 2019. október 11-én mutatják be az amerikai mozik.


(via Consequence of Sound, Twitter)