Kijött egy rakás izgalmas videó az Alien: Covenanthoz

Albínó Alien is lesz az új filmben, és most már biztos, hogy Noomi Rapace karaktere is visszatér!

Újabb rövid előzetes, vagy ha úgy tetszik tévészpot jött ki a május 18-án nálunk is mozikba kerülő Alien: Covenanthoz. Íme:

Ennek a Take Me Home című, új videónak kering egyébként egy hosszabb változata is a neten, amiben végképp beigazolódik az a konteó, miszerint a Prometheus mozifilm egyetlen humán túlélője, Dr. Shaw (Noomi Rapace) sokáig a kihalt élővilágú bolygón kutatott, de mire a Covenant legénysége megérkezik, már csak a doktornő dögcéduláját találják meg. Egyes rajongói vélemények szerint a Take Me Home című John Denver-dalt ő indította el, végtelenítve, egyfajta segélykérő üzenetként.

#emohemekat

emoh_em_ekat (@emoh_em_ekat) által megosztott bejegyzés,

A napokban egyébként két másik rövid tévészpot is kijött a Covenanthoz. Íme a Run címet viselő videó:

Ez szintén egy hétfői videó, a Hide, amiben egy albínó Alien harapja le az egyik szereplő fejét:

De a Pray is felvillant egy vízből kiemelkedő, kedves kis banánfejű jószágot:

Az új Alien-film középpontjában a címbéli kolonizációs hajó, a Covenant legénysége áll majd. Ők indulnak el a Weyland társaság megbízásából egy Új Paradicsomnak hitt, erdős-hegyvidékes bolygó meghódítására, és a tervek szerint ott is maradnak, hogy új kolóniát alapítsanak. Csakhogy nem is sejtik, hogy a planéta nem a Paradicsom, hanem maga a Pokol, mivel tele van Alien-tojásokkal, amelyekből ki is kelnek kedvenc moziszörnyeink, hogy megint egy jó kis kergetőzést csapjanak a szűk űrhajófolyosókon!

Forrás: 20th Century Fox

 

Ami emellett még biztos, az az, hogy Michael Fassbender kettős szerepet alakít. Egyfelől ő lesz Walter,  a Covenant legénységét vérvizsgálatokkal és egyebekkel segítő android, másrészt viszont ő lesz a Prometheusból ismert David is, aki miután egy Mérnök letépte a fejét, újból összerakta magát, és mostanra egy kicsit meggárgyult: Istennek képzelve magát elkezdte felboncolni és kipreparálni a Mérnököket és a fekete trutyiból életre kelt, módosított DNS-ű lényeket, valószínűleg így létre hozva az 1979-es A nyolcadik utas: a Halálban megismert idegen létformát.