Kutyafáját, Tommy Wiseau tényleg jó Joker lenne!

A kultikus The Room alkotója komolyan el szeretné játszani Batman legádázabb ellenfelét.

Tommy Wiseau-nak magabiztossága irigylésre méltó, és olyannyira büszkén viseli, hogy The Room című filmjét minden idők legrosszabbjának tartják, hogy a ruhakereskedelemmel foglalkozó cége főhadiszállásának homlokzatát is annak az óriási plakátja borítja. A The Room körül sajátos kultusz alakult ki, ugyanis a rajongók nem kiröhögik az egyébként szélsőségesen rossz filmet, hanem jókat nyerítve bár, de valóban szeretik, és Wiseau nagyságát is elismerik - hiszen a hagyományos dramaturgiának, esztétikának és nagyjából mindennek ellentmondó film csak egy nagyon elvarázsolt ember agyából pattanthatott elő.

Az író-rendező-színész-producer népszerűsége James Franco The Disaster Artist című filmje kapcsán már a mainstream popkultúrába is átszivárgott, a bogaras fickó pedig lubickol a régóta áhított sikerben. Minden alkalmat megragad, hogy elmondhassa coelhói, zavaros üzeneteit a szeretetről és a megértésről, bár az ő szájából inkább furák, mint ragacsosak, illetve sorra megkörnyékezi a legnagyobb franchise-okat, milyen szívesen játszana bennük. Persze mindezt Twitteren kürtöli világgá, és most éppen Joker szeretne lenni a karakter eredettörténetét bemutató filmben - aminek főszerepére jelenleg Joaquin Phoenix a legesélyesebb. A rajongók már gyártják is az ilyenkor szokásos képeket, videókat, és 

meglepő, de Tommy Wiseau annyira különc figura, annyira nincs köze a valósághoz, a megjelenése és a viselkedése annyira távol áll minden normától, hogy egyszerűen tökéletes Joker lenne!