Mindenki nyugodjon le a p*csába: Amber Heardöt nem vágják ki az Aquaman 2-ből

A Johnny Depp-rajongók imái nem találtak meghallgatásra.

Egy azóta már elérhetetlenné vált cikkben a Just Jared számolt be róla, hogy Heard jeleneteit kivágják a már leforgatott Aquaman and the Lost Kingdom című szuperhősfilmből, és azokat egy másik színésznővel forgatják újra (egyesek azt is tudni vélték, hogy a Trónok harca sztárjával, Emilia Clarke-kal). Amber Heard szóvivője azonban cáfolta az értesülést a Varietynek küldött közleményében.

„A pletykagyár értesülései, ahogy mindig, most is helytelenek, érzéketlenek és kissé elrugaszkodottak”

– írta a szóvivő a szaklapnak. Heard egyébként Mera szerepét játszotta az első Aquamanben, és ugyanebben a szerepben feltűnt a több szuperhőst egyesítő Az Igazság Ligájában, majd az újravágott Zack Snyder: Az Igazság Ligájában is.

Heard az első Aquamanben. Forrás: InterCom


A sztár ázsiója azonban az elmúlt hónapokban a volt férje, Johnny Depp által ellene indított, a sajtó által (általunk is) alaposan dokumentált rágalmazási per hatására erősen lecsökkent. A közösségi média már a tárgyalás ideje alatt is Heard ellen fordult, és miközben Depp afféle népi hőssé vált a tömeg szemében, addig a színésznőt hazugnak könyvelték el.

 

Forrás: change.org


Amber Heard imidzsén az sem javított, hogy a pert végül elvesztette (több mint 10 millió dollárt kell kárpótlásként fizetnie volt férjének, amely összeg állítólag nem áll a rendelkezésére).

A színésznő eltávolítását az Aquaman folytatásából egyébként a rajongók már nagyon régóta szorgalmazzák.

Még 2020 november végén indítottak online petíciót az ügyben (akkor még az egykori házaspár előző, londoni perétől feltüzelve), ami idén áprilisban újabb lökést kapott: jelenleg már több mint 4 millió 600 ezer aláírónál tart. Az Aquaman and the Lost Kingdomot egyébként – minden bizonnyal rendületlenül Hearddel az egyik főszerepben – 2023 márciusának közepén mutatják be a mozik.


(via Variety)