Térkamerákon kiszúrt, félelmetes figura promózza a Sikoly 6-ot

Morbid poén vagy ügyes gerillamarketing? Nem tudni, de már a produkció hivatalos Twitter-oldala is beszállt a trollkodásba.

Vészesen közeleg a március 10-i Sikoly 6-premier, így nem csoda, hogy az utóbbi napokban-hetekben a franchise hírhedt maszkos sorozatgyilkosát, Ghostface-t vélték látni több amerikai városban is. Egyebek között New Orleansban, St. Louisban és a kaliforniai Sonomában (ami a Sikoly-filmek kitalált városát, Woodsborót helyettesítette a forgatásokon) bukkant fel a jelmezes gyilkos, emiatt azonban a hírek szerint több járókelő is felhívta a 911-et, hogy bejelentse a rendőrségnek az esetet...

 

Forrás: UIP-Duna Film

 

Ghostface hivatalos Twitter-fiókja viszont azonnal becsatlakozott a mókázásba, és „Csak tettem a dolgom.” illetve „Figyellek titeket.” válaszokkal reagált a hátborzongató webkamerás fotókra, amelyek megörökítették a furcsa figura felbukkanásait.

 

 

A Sikoly 6-ot Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezte James Vanderbilt és Guy Busick forgatókönyvéből. A főbb szerepekben Courteney Cox mellett Melissa Barrera, Jenna Ortega és Hayden Panettiere láthatók, az általuk megformált karakterek viszont ezúttal nem Woodsboro, hanem New York utcáin menekülnek a gyilkos elől. Ez lesz egyébként az első rész az 1996 óta futó slasher-sorozatban, amelyben már nem szerepel Sidney Prescott, mivel az őt alakító színésznő, Neve Campbell egy fizetési vita miatt idejekorán távozott a produkcióból.

(via Variety)