Vicces videó válaszolja meg, ki a legerősebb Bosszúálló

Ütős reklámot kapott Thor: Ragnarök, befutott a Fekete Párduc új trailere. Marvel-hírek, ömlesztve.

A DC szuperhősös hírei után lássuk, mi újság a Marvel háza táján.

  • Nagyon vicces reklámszpotot kapott az idei év legjobban várt szuperhősfilmje, a Thor: Ragnarök, ami egyúttal választ ad arra a kínzó kérdésre is, hogy ki a legesősebb szuperhős a Bosszúállók csapatában. (via Movieweb)
  • A Marvel geek atyaúristene, Kevin Fiege egy interjújában elárulta: eredetileg nem is az lett volna a Bosszúállók: Ultron kora vége, amit a mozikban láttunk, csak a rajongók túl sokat konspiráltak, ezért gyorsan ki kellett találni valamit. Eredetileg az lett volna a befejezés, hogy Hulk elköt egy hiperszuper Quinjetet, amivel egészen a Szaturnuszig repül – csakhogy ezzel a Marvel idejekorán elárulta volna, hogy majd valamikor a népszerű Planet Hulk képregénysorozatot, vagyis a mokány, zöld szuperhős űrbéli kalandjait készül megfilmesíteni, holott még semmiféle forgatókönyv nem volt meg ehhez. Így az utolsó pillanatban az lett a Bosszúállók 2 vége, hogy Hulk elkötött gépét utoljára a Kaszpi-tenger felett látták, a kozmikus kalandokat és Hulk űrgladiátor időszakát pedig csak a Thor: Ragnarök első trailere villantotta meg, felrobbantva ezzel az internetet. (via Movieweb)
  • Evangeline Lilly után a 2018-ban mozikba kerülő A Hangya és a Darázs című Marvel-film másik főszereplője, Paul Rudd is megvillantotta a szuperhősdresszét a lesifotósoknak. (via JustJaredTwitter)
  • Atlantában laksz és imádod a képregényeket? Akkor neked szól a Marvel stúdió felhívása: 18 évnél idősebb, karakteres arcú férfiakat és nőket keresnek a Bosszúállók 4 egyik temetési jelenetéhez statisztának egy október 23-i forgatáson! (via Movieweb)
  • Új trailert és új plakátot kapott a 2018 februárjában mozikba kerülő Fekete Párduc. A film látványvilága persze továbbra is olyan egy kicsit, mintha a Thor-filmek Asgardját átrakták volna Afrikába.