Sandra Bullock már két TOP10-es filmet gyártott a Netflixnek

A Madarak a dobozban után a Megbocsáthatatlan is rekordnézettséget hozott a népszerű streaming szolgáltatónak.

Sandra Bullock egyértelműen a Netflix egyik aranytojást tojó tyúkja lett mostanra, mivel a 2018-as Madarak a dobozban után a Megbocsáthatatlan is felkerült a streaming szolgáltató „minden idők 10 legnézetebb filmje”-listájára.

Forrás: Netflix

 

A Megbocsáthatatlan ugyanis a Netflix hivatalos közleménye szerint a december 10-i premierje óta nem kevesebb mint 186 900 000 órányi elindítást produkált (a Madarak a dobozban előtt pedig 280 020 000 órát töltöttek el a nézők annak idején ). Erre eddig egyedül Ryan Reynolds volt képes, aki a Különösen veszélyes bűnözők és a Six Underground - Hatan az alvilágból című Netflix-filmjeivel is felkerült a streaming platform TOP10-es örökranglistájára.

A Megbocsáthatatlan, amelynek Sandra Bullock nemcsak a főszereplője, de a producere is, egy gyilkosságért elítélt, Ruth nevű nőről szól, aki a 20 éves börtönbüntetésből való szabadulása után elindul, hogy megkeresse húgát, akit annak idején kénytelen volt maga mögött hagyni. Csakhogy a büntetés-végrehajtási rendszer meghiúsítja a visszailleszkedését a társadalomba. A történet földbe döngölő erejét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy még a PORT.hu kritikusa sem tudott igazán fogást találni ezen a produkción, így ezt írta a két héttel ezelőtt megjelent cikkében:

Sandra Bullock még botoxtól lebénult arccal is iszonyú jó színésznő. (...) Attól a jelenettől kezdve, hogy Ruth ellátogat egykori otthonába, a tett helyszínére, az alkotók fogják a néző szívét, és csak facsarják és facsarják egészen a legvégéig, a katartikus befejezésig.

Ezek után eléggé furcsa lesz jövőre Sandra Bullockot egy tinglitangli kalandfilmben, Az elveszett városban látni, ami a meglepetésvendégként Brad Pittet is felvillantó előzetese alapján (lásd itt) leginkább A smaragd románca XXI. századi remake-jének tűnik. (via Variety)

 

A SZESSÖN különleges kiadásában ezúttal akasztjuk a hóhért: nem más püföli a dobot, mint a PORT.hu új videósorozatának munkatársa, a zenei és bulvár tévéműsorokat karcos hangon ekéző blogger, Péter Dávid!