Családi filmek vasárnapra

Úgy tűnik, a vasárnap sem lesz barátságosabb a hőmérséklettel. Remélem, maradt még tegnapról egy kis tévémeleg! Ha igen, ha nem, ideje újból beüzemelni a melegséget és szórakozást hozó készüléket!

Minimax - november 12., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!" _ ez a mottója Barbie-nak és barátainak a Barbie és A Három Muskétás című új kalandban. Barbie ezúttal Corinne, a fiatal vidéki lány szerepében tűnik fel, akit szíve Párizsba húz, hogy muskétás váljon belőle. Itt találkozik három olyan leányzóval, akik ugyanezt az álmot dédelgetik magukban. Vajon sikerül a lányoknak az álarcos bálon muskétás jelmezben táncolni, és megmenteni a herceget, anélkül, hogy kitörnék a cipőjük sarkát? Éld át te is a kalandot, amely megmutatja, hogy az álmok bizony tényleg valóra válhatnak!

 

RTL HÁROM - november 12., 9.25h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sarah (Beattie Edmondson) meglehetősen maga alatt van, miután otthagyta a szerelme. Az utolsó dolog, amire vágyik, hogy valakit a nyakába varrjanak, aki nyáladzik, horkol és széttúrja a konyhai szemetest, valahányszor enni támad kedve. De tetszik vagy sem, nagymamája a halála előtt ráhagyta imádott mopszliját, a végletekig elkényeztetett Patricket, aki Sarah minden eddigi pasiján túltesz, ami a rendetlenséget illeti. A négylábú veszedelem totális káoszba taszítja a lány életét, aki sehogy sem érti, miért tette ezt vele a mami. Ám egyszer csak azon kapja magát, hogy Patrick a maga bumfordi módján sokkal jobb hatással van rá, mint valaha is hitte volna – beleértve a szerelmi életét is.

 

Minimax - november 12., 9.30h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Perdülj táncra Barbie varázslatos kalandjában, aki ezúttal Kristynt, a nagyratörő álmokat dédelgető balerinát alakítja! Abban a pillanatban, ahogy Kristyn felpróbál egy pár ragyogó balettcipőt, és legjobb barátnője, Hailey a balett fantasztikus világába csöppennek. Ahhoz, hogy Kristyn legyőzhesse a gonosz Hókirálynőt, kedvenc balettjeiben kell táncolnia. Barbie csodás utazása a tánc világában olyan legendás előadásokat vonultat fel mint a Giselle és A hattyúk tava, és megmutatja, hogy minden álmod valóra válhat, ha szívből táncolsz!

 

Moziverzum - november 12., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A GNÓMEÓ ÉS JÚLIA kedvelt kerti törpéi visszatérnek egy vadonatúj londoni kalandra! Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és a legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el London-szerte. Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek, kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, s csak egy törpe van, akihez fordulhatnak...SHERLOCK GNOMES. A híres detektív, London kerti törpéinek felesküdött védelmezője megérkezik a segédjével, Watson-nal, hogy végére járjon az ügynek. A rejtély fergeteges kalandba rántja bele törpéinket, melynek során új dísztárgyakkal ismerkednek meg, és felfedezik a város ismeretlen oldalát...

 

Minimax - november 12., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap a dzsungel állatai arra ébrednek, hogy tudnak beszélni. Ám meglepetésük még nagyobb, mikor megtudják az okát. Egy kis űrlény érkezett a dzsungelbe egy távoli bolygóról, hogy meghódítsa a Földet, és őrületesen jó technikát is hozott magával, például egy fordítókütyüt, amitől az állatok is tudnak beszélni. A kedves űrlény a dzsungellakók legnagyobb szerencséjére kétbalkezes hódító: honvágya van, lezuhant a hajója, és nem tudja felvenni a lépést a bájos állatokkal, akik mindig valami mókán törik a fejüket. Hőseink azonban nem engedik, hogy egy kis űrlényinvázió a jókedv vagy a barátság útjába álljon! Az állatok segítenek neki a hazavezető úton, aki így megérti, hogy a barátság lehet a világegyetem legnagyobb ereje, ám közben megérkezik a barátságtalan idegenekkel teli űrhajó is…

 

m2 / Petőfi TV - november 12., 14.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amália hercegnő a király harmadik, legkisebb leánya. Apja visszavonulni készül, ezért próbára teszi lányait, hogy melyikükre hagyja birodalmát. A próba során mindegyikőjüknek el kell mondania a királynak, hogy mennyire is szeretik őt. Amália azt mondja, annyira szereti édesapját, mint a sót. A király ezen teljesen felháborodik, és sértettségében száműzi lányát a birodalmából. Amália hosszú időn át fiúnak álcázva bújkál a környéken, míg egy napon sóhiány nem lesz a vidéken, és apja rá nem döbben, mennyire is szereti a sót.

 

Kókusz Kokó, a kis sárkány – Tűzálló barátság

TV2 Kids - november 12., 16.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kókusz Kokó egy kis tűzokádó sárkány, aki nap mint nap újabb és újabb kalandokba keveredik. A Sárkányok szigetén a tűzokádó sárkányok mellett, felfaló sárkányok is élnek, akik határtalan falánkságukról ismertek. A mulatságos izgalmakban általában Kokóval tart két barátja is: Matilda, a süni és Oszkár, a másik kissárkány.

 

SuperTV2 - november 12., 17.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Nanny McPhee felbukkan a Brown-házban, a hét gyerek, akik alig egy esztendeje veszítették el az édesanyjukat, azonnal ellenséget látnak benne. Nem elég, hogy rusnya, azt gondolják róla, hogy gonosz, sőt, lehet, hogy egyenesen egy boszorkány. Nanny McPhee egy szörnyű, ijesztő nevelőnő. Ám hiába akarnak borsot törni az orra alá, hogy ugyanúgy elűzzék őt is, mint azt tették az előző tizenhét dada esetében, a varázserejével szemben tehetetlenek. Majd minden kezd megváltozni, és a házban egyszer csak minden úgy történik, ahogy Nanny McPhee szeretné...

 

TV2 Kids - november 12., 17.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

John Greystoke szüleinek expedíciós helikoptere lezuhan az afrikai dzsungel felett. A szülők életüket vesztik, a katasztrófát túlélő gyermeküket egy gorilla csapat veszi pártfogásába. A kis John férfivá érik, a dzsungel Tarzan néven tiszteli. Egy nap újabb kutatócsoport érkezik az őserdőbe. Az expedíciót vezető James Portert lánya, Jane is elkíséri, aki egy véletlen folytán találkozik Tarzannal. Kettejük közt barátság, majd szerelem szövődik, s együtt néznek szembe a dzsungelt fenyegető veszéllyel.

 

m2 / Petőfi TV - november 12., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A helyszín egy bűbájos kis királyság, a kalandos középkorban. Trenk, a bátor jobbágyfiú szeretné felszabadítani a családját a szolgaság alól. Elhatározza, hogy kis malacával együtt elmegy a városba, lovag lesz és így megmenti a családját a ravasz és gonosz Wertolt lovagtól. Csellel bejut a Hohenlob kastélyba, ahol felkészülhet a nagy viadalra.

 

TV2 Kids - november 12., 19.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fiatal Willy elszakad a szüleitől, amikor űrhajójuk megsemmisül a világűrben. Mentőkapszulájával egy ismeretlen, vad bolygón landol. Túlélő robotja, Buck segítségével ki kell tartania a mentőcsapat érkezéséig. Ő és a robot addig is nekivágnak felfedezni a titokzatos világot. Hamarosan találkoznak egy idegen lénnyel. Willy és Buck összebarátkoznak Flash-sel, és együtt fedezik fel a bolygót, annak állat- és növényvilágát. De útjuk számos veszélyt és izgalmat is tartogat a számukra.