Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Készülj fel a jövő hétre a tévé előtt!

Wonder Woman - RTL Klub, május 29. vasárnap, 20h

Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnőjét legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látja az első férfit. Egy pilóta, Steve Trevor (Chris Pine) lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy Árész, a háború istene áll a háttérben, és úgy dönt, hogy a meglepett pilótával elhagyja az otthonát, hogy megállítsa a vérengzést. Hamarosan a frontvonalban találja magát, ahol felébred emberfeletti ereje, és rájön, hogy a mi a végzete.

 

Életrevalók - TV2, május 29. vasárnap, 20h

Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kerülő gazdag arisztokrata, Philippe felfogadja otthoni segítőnek a külvárosi gettóból jött Drisst. Azt az embert, aki most szabadult a börtönből, és talán a legkevésbé alkalmas a feladatra. Két világ találkozik és ismeri meg egymást, és az őrült, vicces és meghatározó közös élmények nyomán kapcsolatukból meglepetésszerűen barátság lesz, amely szinte érinthetetlenné teszi őket a külvilág számára. Az elmúlt évek egyik legnagyobb francia filmsikere megtörtént események alapján készült.

 

Rocketman - Prime, május 29. vasárnap, 21h

A ROCKETMAN egy nagyszabású zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek hihetetlen emberi történetéről. A film azt a fantasztikus átalakulást követi nyomon, ahogyan a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwight-ból világszerte ismert szupersztár lesz Elton John néven. Az inspiráló történet _ mely Elton legkedveltebb dalaira van felfűzve, a főszereplő Taron Egerton előadásában _ nyomon követi a kisvárosi srácot azon az úton, melynek során a popkultúra egyik legikonikusabb figurájává nőtte ki magát...

 

Sejtcserés támadás - Filmcafe, május 29. vasárnap, 21h

Jennifer Aniston és Jason Bateman a Sejtcserés támadás főszereplői, amely egy nem szokványos vígjáték Kassieről, egy okos, vidám, szingli lányról, aki a kissé idegbajos legjobb barátja, Wally határozott ellenvetésének eleget nem téve végképp úgy dönt, itt az ideje egy babának, még akkor is, ha ezt saját magának kell is megoldania egy sármos "önkéntes" spermadonor apró kis segítségével (Patrik Wilson). A jóbarát Wally nem tudja, Kassie babaterve nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte, de rendben révbeért. Aztán eltelik hét év, és mindenre fény derül, amikor is Kassie és csemetéje visszaköltözik New York-ba, és Wally végre megismerkedik Kassie koraérett- furcsa módon szintén némileg ideggyenge _ kisfiával.

 

Váltságdíj - RTL+, május 29. vasárnap, 21h

Tom Mullen (Mel Gibson) sikeres ember, hozzászokott a kemény alkudozásokhoz. Bankszámláján dollármilliók, otthon szép felesége (Rene Russo), egészséges fia várja. Ám, amikor a fia gyermekrablók kezébe kerül, egy kudarcot vallott FBI-mentőakció után rá kell döbbennie, nem elég a pénz, a hatalom és a befolyás. Végül egyedül kénytelen szembeszállni az emberrablókkal, ezért döbbenetes lépésre szánja el magát. Bejelenti a tévében: ha a fiát nem kapja vissza, a követelt váltságdíjat vérdíjul tűzi ki a gyermekrablók fejére…

 

James Bond: Polipka - Jocky Tv, május 29. vasárnap, 21h

Ian Fleming könyve alapján!A Brit Titkosszolgálat egyik ügynöke lélekszakadva menekül Kelet-Berlinen át az Angol Nagykövetség felé. Nyomában egy utazó cirkusz késdobáló testvérpárja _ profi gyilkosok. Az ügynök nem éli túl az akciót, de zsákmányát, amiért életével fizetett, még sikerül eljuttatnia a követségre. A cári Oroszország egy ritka kincséről, egy gyémánttal ékesített Faberge tojásról van szó _ pontosabban a megfizethetetlen műkincs egy tökéletes hamisítványáról. Bond feladata kideríteni, milyen nyomot talált meggyilkolt kollégája és kinek állt érdekében eltenni őt láb alól. Amikor egy aukción egy utazó cirkusz helyettes igazgatója, Kamal hihetetlen áron megvásárolja a Faberge gyűjtemény egy további darabját, a 007-es gyanút fog...

 

Vénusz - TV4, május 29. vasárnap, 21h

Maurice és Ian ősrégi jó barátok, veterán angol színészek, akiknek soha nem sikerült igazán a csúcsra jutni de nyugdíjas éveik alatt is kitartóan próbálkoznak, Maurice például haldokló pácienst játszik egy tévésorozatban. Évek óta bejáratott szokások szerint élnek, reggelente kedvenc kávézójukban mennek menetrendszerűen egymás idegeire. Egy napon betoppan Ian vidéki unokahúga, Jessie, aki alaposan a feje tetejére állítja a két öregúr életét. Iannek nincs elég türelme hozzá, Maurice viszont szárnyai alá veszi a lányt és elhatározza, hogy megmutatja neki London kulturális sokszínűségét. Miközben Maurice próbálja átadni élettapasztalatát Jessienek, rá kell döbbennie, mennyire keveset tud saját magáról, holott élete már a vége felé közeledik.

 

Elhajlási engedély - Cool, május 29. vasárnap, 21h

Rick (Owen Wilson) és Fred (Jason Sudeikis) jó barátok, mindketten régóta házasok. Szeretik a feleségüket, de ez nem jelenti azt, hogy ne néznének más nőkre. Egy idő után a két nejnek is feltűnik, hogy nem őket stírölik. Grace (Christina Applegate) és Maggie (Jenna Fischer) sajátos módon próbálja leszoktatni őket erről. Egy hét kimenőt adnak férjeiknek, és az elhajlási engedély birtokában azt csinálnak, amit akarnak, nem kell számot adniuk semmiről. De ha letelik a hét, vissza kell térniük a hűséges párjaikhoz. Rick és Fred fejest ugrik a szabadságba, ám hamar megtapasztalják, hogy más az álmodozás, és más a valóság.

 

A panamai szabó - Viasat6, május 29. vasárnap, 21h

Andy Osnard (Pierce Brosnan), mint kém érkezett Panamába. A cinikus, kiégett nőfaló Harryt (Geoffrey Rush) szemeli ki informátornak, aki most a panamai felső tízezer szabója, mindenhova bejáratos, mindent hall és lát _ és szívesen mesél arról, amit tud, hírei viszont akcióba lendítik a városi bandákat, gengsztereket és politikusokat. Mindenki más, mint akinek látszik, mindenki azt hiszi, többet tud másoknál _ de a szálak talán mégis egy kézben futnak össze.

 

Csak semmi pánik - Duna Tv, május 29. vasárnap, 21.25h

A Balatonnál játszódó bűnügyi kalandfilm egy, a második világháborúban lelőtt repülőgép vízbe zuhant értékes rakományának megszerzése körül bonyolódik. A rendőrség és egy bűnbanda ügyködik a cél érdekében, de mintha Ötvös Csöpi főnöke, a mindenre alkalmatlan Kardos doktor akaratlanul is inkább a bűnbandának segítene. Végül Csöpi esze és ereje minden problémát időben megold, Kardos learatja a babérokat, és Csöpi is éppen eléri a balatoni Kék szalag vitorlásverseny startját. A Bujtor István főszereplésével, saját forgatókönyvéből készült film bemutatásakor nagy sikert aratott a magyar mozikban.

 

Vad esküvő - TV2, május 29. vasárnap, 22.45h

Eve az esküvőjére készül, de nem ez lesz neki az első. A nagy eseményre összehívja a családot, ami nem kicsi. Az esküvő előtti estén Eve vőlegénye félrelép, de reggelre már Eve is úgy gondolja, hogy nem jó ötlet a házasság.

 

Meztelen Juliet - RTL Klub, május 29. vasárnap, 23.05h

Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és minden tud Tucker Crowe-ról (Ethan Hawke), az amerikai rock zenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.
Közben Duncan barátnője (Rose Byrne) úgy érzi, a pasiját jobban érdekli a sosem látott zenész, mint a hús-vér szerelem. És hogy-hogynem, összeakad a neten az igazi Crowe-val, összehaverkodnak, sőt, végül találkoznak is… és az ilyen találkozások ritkán végződnek szerelem nélkül.
Teljes a kavar: Duncant talán elhagyja a szerelme az imádottjáért. A csaj talán összejön egy pasival, akiről már annyit hallott és már nagyon, de nagyon unta. Egy életunt rocker talán új életet kezd – egy kardigános angol lánnyal.

 

Hatodik érzék - SuperTV2, május 29. vasárnap, 23.50h

Cole (Haley Joel Osment) hatéves, és rémálmok gyötrik. Éjszakáit és nappalait olyan lények népesítik be, akiket csak ő lát. A lények szólnak hozzá, megérintik, kérésekkel bombázzák: Cole látja a halottakat. Malcolm Crowe (Bruce Willis) gyermekpszichológus. Egy korábbi kezeltje hasba lövi, és ő az eset után más városba költözik: nehezen nyeri vissza korábbi önmagát, felejteni próbál. Cole csak benne bízik: senkinek nem beszélhet arról, amit lát, de a férfival lassan megértik egymást. Ám mégsem biztos, hogy a pszichológus meg tudja menteni a kisfiút, a halottak ugyanis egyre követelőzőbbek. Valamit akarnak a gyerektől.

 

Idegenek Velencében - Duna Tv, május 29. vasárnap, 00.00h

Az angol pár, Colin és Mary Velencébe utaznak "pótnászútra". A festői környezetben tesznek egy elkeseredett utolsó kísérletet, hogy megmentsék válságba jutott kapcsolatukat. Véletlenül megismerkednek egy helybéli férfival, Roberttel, aki elmeséli nekik élete történetét, majd bemutatja feleségét, Caroline-t. Szinte észrevétlenül különös játékba bonyolódnak: fizikailag és érzelmileg elveszítik kontrolljukat, szinte részévé válnak a vendéglátók furcsa, rejtélyes életének...