VV12: visszahozták a beszavazó show-t, mégsem tudtuk meg, ki költözhet a villába

Jázmin vagy Ádi? A Való Világ 12. következő (utolsó?) lakójának kiléte a pénteki beszavazó show után még nem derült ki, a nézői szavazatok alapján csak vasárnap tudjuk meg, hogy ki lesz az új villalakó.

A május 5-én indult Való Világ 12.-ben eddig tizenketten kaptak lehetőséget, hogy megküzdjenek egymással a 36 millió forintról indult, jelenleg 4,5 millióval kevesebb összegnél járó főnyereményért az összeg folyamatosan változik a sikeresen vagy sikertelenül teljesített játékok függvényében , de ők beszavazó show nélkül léphették át a villa küszöbét. Most viszont, a 13. játékos beküldése előtt egy utoljára 2011-ben látott elemet hoztak vissza a műsor szerkesztői, a beszavazó show-t, ahol a 25 éves Ádi és a 18 éves Jázmin küzdhetett meg egymással a villába kerülésért.

A 8 órakor kezdődő péntek esti összefoglaló után kizárólag az RTL+ nézői láthatták, hogy előbb Jázmin, majd Ádi érkezett meg a stúdióba. Jázmint mindig megcsalják, ezért nem akar pasizni a villában árulta el, ő a főnyereményért jött, mivel virágbolti munkája mellett pillás is, és szeretne egy saját szalont nyitni. Ellenfelének totális ellentétjét, egy szőke csajt várt, cicaharcra készült, ehelyett a maximalista Ádi kisfilmje indult el a stúdió kivetítőjén. A kigyúrt barna fiú családi vállalkozásukban, az építőiparban dolgozik, munka után kondizni jár, de kiderült róla az is, hogy nemrég ért véget hétéves, első kapcsolata, a latin csajokat szereti, közülük is azokat, akiknek nincs feltöltve a szája ilyen lányt azonban, mi, nézők már tudjuk, a villában nem igen talál , majd elárulta, hogy a nyereményből a húgának venne egy autót.

 

Forrás: RTL

A két játékossal még váltott néhány szót a műsorvezető, majd fantomképekkel a szavazás állását is megmutatták nekünk, ami ekkor, a műsor vége felé 70-30%-on állt. Szavazni vasárnapig lehet. Közben a nézők kiválaszthatják kedvenc lakójukat is, hiszen szimpátiaszavazás is zajlik, aminek az eredménye a korábbi évadokban komolyan befolyásolhatta a játékosok életét és akár egy villalakó távozását is jelenthette. Miután a két játékosjelölt elmondta kortesbeszédjét, Puskás Peti elárulta, hogy a vasárnapi összefoglaló végén derül majd csak ki, hogy Jázmin és Ági közül ki költözhet be a villába. A helyszínen nézőkkel feltunningolt beszavazó show ezután, még a teljes unalomba fulladás előtt véget ért.