7/10
Istvan010 2023 jún. 13. - 11:51:28 7/10
(17/37)
A film túl van tolva, de még így is rendben van.
6/10
fanaf1@vipmail.hu 2023 jún. 12. - 12:38:01 6/10
(16/37)
Az jutott eszembe, hogy aki ivós játékot tervezne minden egyes kínos, nevetségesen túltolt jelenet után... ne tegye, mert a detoxban fog kikötni. Jó, mit vártam, tudjuk milyen képtelen irányba mentek el. De amikor már szekunder szégyenérzetem van a színészi játék miatt (Brie Larsont minek erőltetni? - Alan Ritchsonnal közös jelenete pedig annyira nem illett a filmbe, hogy már fájt nézni), fogom a fejem a párbeszédek miatt, akkor nem tudok több pontot adni 6-nál. Ezúttal még vicces sem volt. És ebből mégesz kettő - persze mind megnézzük majd, a mi bajunk.
10/10
Markhenry 2023 jún. 11. - 14:07:49 10/10
(15/37)
Alapvetően jó kigondolás a sztori meg nem volt annyira túlzó mint gondoltam( elötte mindig azt hallottam, hogy itt az űrbe lesznek stb, semmi ilyesmi nem volt) nyilván van benne sok olyan ami a valóságban nem törtènhet meg, de elvègre ezèrt film, nem valós törtènet nem termèszetfilm hanem akció. Nekem az hiányzik, hogy ez alapvetően egy autóversenyzős film volt, most már szinte erről szól legkevèsbè, de ettől függetlenül èlvezhető, ès ezek a szereplők Dom családjába, jó látni őket így együtt, már már a nèző is családtagnak èrzi magát, kis nosztalgia is jó volt az elejèn, jók ezek a fordulatok is benne, John Cena is elèg jól szerepel ebbe a rèszbe, fasza srác. Nekem ami hiány,( spoiler:-> hogy nem derült ki a vègèn mi lett a repülőn a többiekkel, ès mi lett Dommal meg a fiával a gátrobbantás után, se az, hogy Shawn, hogy menti meg az anyját stb.)
Vègszó: akármilyen is de egy klasszikus film nekem, mindig is szerettem de ez nálam olyan 8-9 közt lenne de csak azert adok most 10/10 et mert a jelenlegi 6,2 es átlagot szeretnèm feljebb húzni mert annál azèrt jobb. Várjuk a 11.-ik rèszt :-)
Kiskutyafasza 2023 jún. 11. - 13:35:11
(14/37)
Ez az egy rész volt amit megnéztem és valószínű az utolsó is. Momoa miééért?? Rá van szorulva, hogy majmot csináljon magából? Szerintem maradjon a nem sokat beszélő, primitív ősember szerepeknél. Mást nemigen tud eljátszani. (Nem azért írom mert irigylem a termetét és a borotvált szemöldökét, hogy a nők kölnit pisilnek utána. Nő vagyok, nekem nem jön be. :-))
Úgy gondolom mi magyarok nem úgy viszonyulunk ezekhez a világmegmentős szuperhős filmekhez, mint az amerikaiak. Nekik ez amolyan kultusz. Írhatom így?
Ha mi csinálnák ilyen filmet a színészeinkből (összeválogatva a legismertebb és legjobbakat) sírva röhögős lenne.

Tele van sok-sok képtelenséggel (már az elején is ), mikor kilométereken át húzzák két kocsival azt a b@szott nagy páncél-konténert, legalább 120 mérfölddel, hogy sokáig senki nem éri őket utol. Na itt felnyerítettem. Oké, tudom mese, aki szereti az ilyen filmeket, bizonyára nem akad fel ezen. Nem is akartam tovább nézni, de aztán hagytam. Közben mindent jól kivasaltam.


korpetike 2023 jún. 06. - 18:51:08
(13/37)
Sokszor azon csodálkozom, hogy az amerikai filmgyártás, hogy képes ennyi ócska, ötlet nélküli, primitív, sekélyes vacak, nézhetetlen filmet csinálni. Hogyan lehetnek ezek a filmek üzletileg nyereségesek és milyen lelkületű ember az, aki ezeket végig tudja nézni. Tökéletes idő és pénz pocséklas ezt megnézni, unalmas, rossz tömegfilm és az ember sokkal butábban jön ki a moziból, mint ahogy oda bememt. Valószínűleg ez is a fő cél, a lélektelen, ostoba emberek tömegeinek a "legyártása".
4/10
Tommy Gunn 2023 máj. 29. - 09:41:08 4/10
(12/37)
Nagyon látványos akciófilm, de aki látta a régebbi Halálos iramban részeket, az már csak elkeseredetten tud mosolyogni ezen. Igazából szuperhős jelmezbe lehetne bújtatni a teljes Toretto klánt, mert itt mindenki csodákra képes. Egyszer megnézhető, de nem érdemes komolyan venni. Abban viszont biztos vagyok, hogy ez is remek bevételeket fog generálni, hiszen a mai színvonalnak tökéletesen megfelel...
4/10
offtopic
Felhőjáték 2023 máj. 26. - 22:48:59 4/10 Előzmény LEMONYCascade40
(11/37)
Azt nem láttam de most nagyon megnyugodtam, hogy nem volt sok kaszkadőr.
8/10
LEMONYCascade40 2023 máj. 26. - 22:14:39 8/10 Előzmény Felhőjáték
(10/37)
Akkor te nem láttad azt a klippet ahol a forgatás ment, nem volt sok kaszkadőr.
8/10
LEMONYCascade40 2023 máj. 26. - 22:11:41 8/10
(9/37)
Nem volt ez rossz, nekem kifejezetten tetszett Momoa alakítása kivéve egy jelenetet ha megnézitek majd érteni fogjátok mire gondolok. Statham egy tipikus akciószínész, de kb. 10 percet szerepelt. Tyrese Gipson (Roman) csak a szokásosat hozta, Vin Diesel (Dom Torretto) úgy ahogy ez előző filmekeben is csinálta azt megcsinálta.
John Cena (Jacob Torretto) majd látjátok hogy próbálta hozni humort valamelyik részen sikerült is. Ludacris és Nathalie Emmanuel alakítása nem nyűgözött le annyira. Dwayne Johnson remélem a film végén nem csak dísznek használták. Akciódús jelenetekkel CGI-t használva vannak benne túltolt elemek de szerintem egy élvezhető film. Annyi szereplő van benne hogy az kicsit sok lesz a 11-ik részre. A film végén nem lövöm le ki fog visszatérni de azt kimagyarázni nehéz lesz. Valamint szerintem az nem Spoiler hogy a hatalmas duzzasztógátnál lévő csapatást hogy élik túl az csak a 11-ik részben derül ki. Viszont az első 5 percben újraforgatott jelenet lehetett volna jobb. Jó lesz a 11-ik rész az utolsó ahol az útnak vége...

EZT A 8 PONTOT ÉN ÚGY ADOM, HOGY SZERETEM AZ AKCIÓFILMEKET. VALAMINT A SZÍNÉSZI ALAKÍTÁSOK ALAPJÁN. A TÖRTÉNET VISZONT NEM AZ IGAZI.

Ide írd a spoileres tartalmat


4/10
3,14159 2023 máj. 23. - 17:09:11 4/10
(8/37)
Szokásos Halálos iramban film, volt már rosszabb is, jobb is. Hozza a kötelezőt, versenyek, bunyók, hihetetlen akciók, fizikát meghazudtoló jelenetek, 1-2 erőltetett poén.

A maga kategóriájában akár 7-et is adtam volna rá. A nagy mínusz nálam ez a túlerőltetett "erős nő" karakter volt. Mindannyian tudjuk, hogy az akciójelenetek nem kivitelezhetőek, a felvételek, valamennyire azért mégis elhitetik velünk.
De mikor 30 kilós, spagetti karú kislányok, talpig kevlárba öltözött kommandósok tucatjait verik szét puszta kézzel, az sajnos nem hihetetlen kategória, hanem a burleszknél is szánalmasabb, mert a burleszk tudja, hogy viccet csinál magából, ők meg komolyan gondolják magukat.
Ráadásul mindezt úgy, hogy állítólag a 11. részben, sokkal inkább a nők lesznek a főszereplők. Ami önmagában nem lenne baj, csak jó szerepeket kellene írni nekik.
(Pl. nem olyan szabadulós jelenetet, ahol egy ágyhoz bilincselt fogoly kezéhez tesznek egy átprogramozható kezelőfelületet, ami ami az épület gépészetet kezeli.)
A másik csalódás, a befejezettlenség.
Bár ilyenből már sokat láthattunk, akár az utóbbi időben is.

Egyébként maga a film szórakoztató, de túl sok szót nem érdemel, a többi résszel összehasonlítva
tucatfilm, beillik a sorba.
10/10
Yanosh779O 2023 máj. 20. - 16:56:17 10/10
(7/37)
Ma láttam moziban. K_va jó. Az akciók, a látvány, a verekedések. Jól megvan rendezve, pőrőg minden.Aznap nem ültem volánhoz.
4/10
Felhőjáték 2023 máj. 20. - 15:24:04 4/10
(6/37)
Mivel én autó analfabéta vagyok így aztán nem tudom a turbót a naftával szemben megkülönböztetni. Azt sem tudom mi az, hogy utánégető és nem olvadok el egy Pinafarina karosszérián. Ezek után azt mondom ha már itt vagyok akkor megnézem ezt a moziklipet mert az én koromban ez már kicsinyt fárasztó a szemnek. Minden elismerésem a film vágójáé aki szerintem töménytelen időt tölthetett a 3-5-7 mp. jelentek digitális "forrasztásával". Csupa felüdülés volt olyan snitteket látni ahol lélek harangokat kongattak a család fontosságáról és nem gépkocsikat daráltak. Azt kell írjam ami itt törés szinten és kaszkadőr munkában lejátszódik az nem semmi. Ja hogy történet, mondanivaló? Minek az amikor bőg a turbó üvölt a zene és fogy az aszfalt. Mert ugye, az 1473501 után is ugyanaz a kaptafa, de nem illik leszólni egy ipari műremeket ami bebizonyította, hogy rengeteg zöldhasút (dollár) fial. Hogy azt mondod színészi játék? Ugyan már minek az hiszen dagadnak az izmok pöpec csajok forgolódnak és természetesen áldozatok árán -a levágott 30354 kaszkadőrön túl néhány pozitív arcot is be kell áldozni, no nem a főszereplőket hiszen még a halottnak hitt főszereplő is vissza tér, ugyan ügyesen jól, kíváncsivá téve a nézőt az utolsó 1 percben. Arra nem is lehet gondolni, hogy vége hiszen tény nemzedék nőtt fel ezen a filmen és talán majd a következőn is. Botox pedig mindig lesz a szépészeti iparban a végképpen kiöregedtek helyére pedig majd jönnek az újak. Végül is sok különbség nincs a brazil szappanoperák és a Fast X között -ráadásul a film egy része éppen Rio De Janeiro kies utcáin játszódik. Természetesen a filmet rendezték is. Louis Leterrier személyében aki maradt a kaptafánál Szemfényvesztők 2013. A szállító 2. 2005 vagy
A nyakörv filmeket is jegyzi. Nincs is vele semmi gond ebből az anyagból ezt lehetett kihozni.
Néhány sztárt is le szerződtettek akinek nem ez lesz az Oscar díjas filmjük sokkal inkább az aranymálna jár nekik. Megelőlegezem ezt Momoa gonoszának szerepéért. Azt gondolnánk ez ajándék szerep és lehet izgalmas rétege, részemről inkább fájdalmasan teátrálisra sikeredett. Ezzel ki is lóg az amúgy nagyon nagy színészi játékot nem igénylő szerepekből. Tökéletesen látszik kik tehetségesebbek a film átlag alakítása közül. Végül is ez egy szórakoztató mozi és a kolbászba is sok mindent bele töltenek és aki azt szereti annak jó szórakozást.
3/10
tyrichie 2023 máj. 20. - 09:25:54 3/10
(5/37)
Jason Momoa fullba nyomja a kretént.
5/10
nokedli80 2023 máj. 18. - 23:41:15 5/10
(4/37)
Ez mi volt🧐
Ahoj poplacsek 2023 máj. 15. - 22:22:05 Előzmény Zöldségember
(3/37)
Én még egyet se láttam, de ha kijön a huszonötödik rész és még élek és a szememmel látok is, akkor azt már lehet, hogy megnézem, már csak brahiból is. De lehet, hogy akkor már az ószövetséggel, az első résszel kezdem, hogy megértsem, mivel varázsolta el a történet a nézőket, hogyan nyerte meg a rendező a nézők szívét ezzel a szteroid + lángos konditermi frotil tülcsi suksük arcú gyerekkel a főszerepben.

Minél több rész jön, annál nagyobb csodálattal figyelem a jelenséget. Azért valamennyi fogalmat kaptam arról, hogy milyen lehet a sorozat: egy-egy részének láttam az előzetesét más mozifilmek előtt, és láttam, hogy halálos iramban vannak benne ott, az előzetesben.
Zöldségember 2023 máj. 15. - 21:54:00
(2/37)
Már várom az 1526-ik részt XD
1/10
Zsomlegend 2021 okt. 25. - 12:06:24 1/10
(1/37)
Csalodas volt