A Beverly Hills 90210 sztárjai Barbie babákként térnek vissza

Szerencsére csak a reboot új, vicces promóciós videójában. Nézd meg te is, ahogy a banda megint összeül a Peach Pitben!

Úgy tűnik, a kultikus tinisorozat BH90210 címmel készülő önreflexív folytatásában nemcsak a színészek, azaz Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) és Tori Spelling (Donna) térnek vissza, hanem a banda főhadiszállásául szolgól kajálda, a Peach Pit is.

Legalábbis itt játszódik a legújabb promóvideó, amit a tévések nyilvánosságra hoztak. A 45 másodperces kedvcsinálóban azt láthatjuk, hogy a sztárok korabeli Barbie babákkal játsszák el a találkozásukat a helyszínen, majd egyikük megelégeli, és azt mondja, hogy inkább csinálják igazából – utalva arra, hogy nem kell babákkal nosztalgiázniuk, helyette forgassanak tényleg egy folytatást.

Ahogy arról korábban már írtunk, a hatrészes BH90210-ben ugyanis a színészek mind saját magukat fogják alakítani, a sorozat pedig arról szól majd, hogy 19 évvel az eredeti műsor befejezése után milyen nehéz megcsinálni egy rebootot. Az első epizódot augusztus 7-én sugározza a Fox csatorna.

Nemrégiben szintén beszámoltunk róla, hogy a sorozat showrunnere és több írója is otthagyta a projektet. A dolog azonban a jelek szerint nem okozott túl nagy fennakadást a munkálatokban, hiszen azokat elég zökkenőmentesen folytatták az új showrunner, az addig is az írói csapat tagjaként tevékenykedő Paul Sciarrotta – illetve a két ötletgazda, Chris Alberghini és Mike Chessler – vezetésével.


(via Deadline)