A Farm VIP egyik játékosa máris feladta a küzdelmet

Kótai Misi egy hét után otthagyta a játékot.

Még csak egy bő hete indult a TV2 realityje, de az egyik részvevő máris feladta a játékot: Kótai Misi távozik a Farm VIP piros csapatából. A világbajnok ökölvívó és szakosztályvezető már „napok óta mélabús és magába fordulva üldögél” – ahogy Rippel Feri észrevételezte. Kótai így indokolta a döntését Gáspár Zsoltinak:

„Elfáradtam ebben az egész környezetben. Elég nehéz, mert a srácokat nagyon megszerettem. Nagyon élveztem. De itt a vége.”

A piros csapatnak is bejelentette, hogy távozik, Balogh Edinának és Polgár Tündénék a szíve szakad meg.

„Nagyon megszerettelek benneteket, és nagyon jó volt ez a pár nap, amit együtt töltöttünk, de én most kilépek a játékból, nekem itt a vége. Elfáradtam. Nagyon rossz érzés, tényleg nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket. Nagyon remélem, hogy sokszor fogunk még találkozni, de nem itt a farmon, mert dolgozni nem nagyon szeretek”

– próbálta viccel elütni a dolgot a távozó ökölvívó.

Edina a könnyeit törölgette:

„Akárhogy is, az emberek összekapaszkodnak, távol vagyunk a szeretteinktől, akik rohadtul hiányoznak. Misi nekem személy szerint az egyik olyan srác volt, aki a legközelebb állt a lelkemhez. Elmondhatatlanul fog hiányozni.”

Tünde zokogásban tört ki:

„Sok mindenre felkészültem, de arra nem, hogy az ember pár nap alatt mennyire közel kerül emberekhez, hogy tényleg olyan, mintha a családjából kiszakítanának valakit. Nem hiszem, hogy van ennél fájdalmasabb dolog, mint elveszíteni valakit.”

Bár Rékasi Károly nem adta még fel, de erre az adásra is jutott egy kifakadása:

„Lassan már indulnék haza.”

kritikánk a műsorról

Összecsinált pottyantós buditól és Rékasi drámai sírásától bűzlik a Farm VIP

A TV2 tanyasi realityjének új évada kemény gyomrost ad tévénézőnek, aki szórakozni akar, cserébe agysorvadást kap, és szimultán halálra unja magát.

Tovább

 

(via Blikk, TV2)