A Szex és New York sztárja belevetette magát a kampányba

Cynthia Nixon komolyan gondolja, hogy ő akar lenni New York kormányzója.

Március közepén érkezett a hír, hogy a népszerű női sorozat Mirandája elindul a választásokon, melyeknek a végén ő lehet New York állam kormányozója. Nixon rögtön bele is vetette magát a kampányba, aminek a részeként most szokatlan megoldást választott.

Cynthia Nixon és Kristin Davis a Szex és New York mozifilmben. Forrás: InterCom

 

Egy olyan napi talkshow-nak lesz a vendége, amely egyáltalán nem arról híres, hogy politikusokat ültetne a kamerák elé, vagy komoly témákat vitatnának meg benne. A The Wendy Williams Show-ban ehelyett inkább a celebhírekre és a popkultúrára koncentrálnak.

A színésznő azonban nem véletlenül döntött a könnyed talkshow mellett: Wendy Williamsnek ugyanis átlagosan napi 2 millió nézője van, ezzel egyike az állam legnépszerűbb műsorainak. Cynthia Nixon egyébként április 4-én, szerdán lesz a show vendége.

 

 

A sztár legutóbb 2012-ben jelent meg Wendy Williamsnél: akkor a Szex és New Yorkról beszélt, illetve arról, hogy a Wit cím színdarabban egy ráktúlélőt formált meg. Most egy kicsit más lesz a téma, de Nixontól kampánya során eddig sem voltak idegenek a (politikusoktól legalábbis) meglepő húzások. Nemrégiben például a Glamour magazinnak adott hosszú interjút. Fő támogatói közt pedig természetesen ott találjuk Szex és New York-beli kolléganőit: Sarah Jessica Parkert és Kristin Davist.

 


(via Variety)