Áprilisban érkezik a TV2-re Tilla új műsora, az Ütős Ötös

Az új vetélkedőben olyan hazai hírességek küzdenek 5 fős csapatokban a 10 milliós nyereményért, mint Delhusa Gjon, Schmuck Andor, Pásztor Anna és a Família Kft. színészei.

Április 3-án érkezik a TV2-re Tillával az Ütős Ötös című családi vetélkedő, amelyben a hazai hírességek 5 fős csapatokban küzdenek meg az akár 10 millió forintot is elérő nyereményért – derült ki a csatorna friss sajtóközleményéből. Íme pár további részlet a hivatalos tartalomismertetőből:

A kérdések nem klasszikus kvíz kérdések, nem tudásalapúak, a játékosoknak inkább arra kell ráérezniük, hogy gondolkodnak az emberek. A készítők közvéleménykutató cég segítségével, 100 főre levetített »mini Magyarországot«, egy reprezentatív mintát hoztak létre. A megkérdezetteknek ugyanazokat a kérdéseket tették fel, a játékosok feladata pedig az, hogy kitalálják mik lehettek a leggyakoribb válaszok. A játék 5 szakaszból áll, ám a mindent eldöntő utolsó fordulóba, vagyis a végjátékba csupán egy csapat juthat be.

 

Forrás: TV2

 

A TV2 szerint az Ütős Ötös amiatt is érdekes műsor lesz, hogy „a közeli hozzátartozóknak köszönhetően olyan történetek is előkerülnek a hírességekről, amelyeken még ők maguk is meglepődnek és jót derülnek”. Azt már most tudni lehet, mely hazai celebek és pereputtyuk lesznek láthatóak a show-ban:

  •  Varga Viktort párja, édesapja és testvére kíséri el, ötödikként pedig egyik barátja egészíti ki a csapatot.
  • Delhusa Gjon mindhárom fia ott lesz a stúdióban.
  • Kovácsovics Fruzsinát három bátyja társaságában láthatják a nézők.
  • Schmuck Andor az exfeleségével fog szerepelni, aki csakis az adás felvétele miatt utazott Magyarországra.
  • Visváder Tamás édesanyjával és feleségével, Visváder-Palácsik Lillával érkezik.
  • Az Anna and the Barbies frontembere, Pásztor Anna, illetve Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja a zenésztársaikkal lesznek egy csapatban.
  • A széria tematikus adásaiban pedig többek között a TV2 műsorvezetői, a Família KFT színészei, a Dancing with the Stars és az Exatlon Hungary sztárjai, illetve a Jóban Rosszban és a Barátok közt színészei is megmérettetnek.

 

 

Kapcsolódó hír, hogy megállapodást kötött a TV2 Média Csoport és a Vodafone, melynek értelmében 2023. március 16-tól hozzáférhető a szolgáltató ügyfelei számára a TV2 Play Prémium. A TV2 Média Csoport visszanézhető tartalmai már csak és kizárólag ennek a platformnak részeként érhetők el. A Spíler Extra (a Spíler1 és Spíler2 televíziócsatornák sportműsorai, a Premier League, az UEFA Nemzetek Ligája és más nemzetközi futballbajnokság közvetítései láthatóak), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids egyes tartalmai csak itt elérhetők a televíziós sugárzást követően.

És még mindig Vodafone: új streaming alapú tévécsomagot vezet be a Vodafone Magyarország, írja a Média1. Eszerint március 15-től a Vodafone TV csomagjai megújultak: a TV HD Basic mostantól TV HD Alap, a TV HD Plus ezentúl TV HD Családi, míg a TV HD Max+ Filmbox Pro pedig mostantól TV HD Extra Filmbox Pro néven érhető el. A szolgáltató által újonnan bevezetett TV HD Extra HBO Pak csomagra előfizetők ennek köszönhetően a lineáris televíziós csatornák mellett az HBO Pak csatornáihoz (HBO, HBO 2, HBO 3). illetve az HBO Max szolgáltatásához is hozzáférhetnek. A hagyományos tévészolgáltatások ezen kívül olyan további streaming szolgáltatásokkal és tévéextrákkal is kiegészíthetők mint például a Net4, RTL+ Active, illetve a DaVinci Kids.

Újdonságként a Vodafone-előfizetők díjmentesen hozzáférhetnek a TV2 Play Prémium streamingszolgáltatásban lévő tartalmakhoz a mobil applikáción és weben keresztül egyaránt, amennyiben TV HD Családi vagy TV HD Extra díjcsomagok valamelyikére fizetnek elő. Ezenfelül azon meglévő előfizetőknek is elérhetővé válnak a tartalmak a TV2 Play Prémiumon keresztül, akik még TV HD Plus, TV HD Max vagy TV Prémium csomaggal rendelkeznek. A szolgáltató 2023. március 16-tól az ügyfelek részére folyamatosan e-mailben  juttatja el az alkalmazás használatához szükséges kódot.