Az arcoskodás már jól megy A Konyhafőnök VIP-ban

A válogató harmadik napján elég sok volt a konfliktus – úgy tűnik, a halas fogás kihozta a versenyzőkből az állatot. Nagy Zsolt Rácz Jenőnek szólt be, aki viszont egy másik játékos miatt bukott ki nagyon.

Miután Sárközi Ákos és Rácz Jenő Nagy Zsolt pultjához lépett,

a színész nehezményezte, hogy bár Ákossal már ismerték egymást, Jenő még nem mutatkozott be neki.

Rendre is utasította emiatt a séfet, de szerencsére ebből nem lett a későbbiekben semmiféle hátránya, mert – ahogy az a lenti videóban is látható – nagyon koncentráltan dolgozott.

 





Nagy Zsoltnak ráadásul az igen önzetlen Dobos Evelin is sokat segített,

és saját étele tálalása helyett az utolsó másodpercekben inkább kollégáját támogatta – amivel azonban ő maga nem járt túl jól. Láthattuk ezenkívül azt is, hogy az egyik versenyző fogása olyan jól sikerült, hogy a séfek mindent behabzsoltak a tányérról, Rácz Jenőnek már alig maradt valami.

 



Somfai Péter olimpikon vívó két plusz anyag rásózásával kiszúrhatott egyik játékostársával: a sportoló választása Osváth Zsolt influenszerre esett, aki ezért bosszút esküdött ellene.

De Osváth Zsoltnak ezt követően sem volt szerencséje, mivel olyan étellel kellett dolgoznia, azaz a hallal, amit utál.

A belsőségek eltávolítása során majdnem rosszul lett, annyira undorodott a dologtól. A zsűri mégsem az ő halától bukott ki, hanem Elek Péter humoristáétól, akinek a fogását Rácz Jenő úgy minősítette, hogy az olyan, mintha átment volna rajta egy kamion.

 


De a séfek úgy általában nem voltak elégedettek az elkészült halételekkel, mert szinte mindegyik versenyző benne hagyta a halban a szálkákat. Xantus Barbara például egy olyan hosszú szálkát nem vett ki a halból, hogy azt már nem hagyhatták szó nélkül. Ennek sajnos meg is lett az eredménye: a séfek a veszélyzónába került Xantus, Hajmásy Péter és Elek Péter közül a színésznőt választották kiesőnek. Xantus Barbara természetesen nem örült „a lehetőségnek”, de

méltósággal vette tudomásul, hogy valakinek ki kell esni,

és ez ezúttal ő lett.

 


(via RTL Sajtóklub)