Az HBO elismerte: hibáztak, amikor ott felejtettek egy latte kávét a Trónok harcában!

A sorozat egyik producere és a Starbucks is viccesen reagáltak a kínos bakira.

Valósággal felrobbantotta hétfőn az internetet egy ottfelejtett Starbucks-os papírpohár! Nem akárhol bukkant ugyanis fel a jól ismert márka: a Trónok harca 8. évadának 4. epizódjában, a The Last of the Starks-ban szúrták ki az éles szemű rajongók nagyjából a 16. percben, abban a jelenetben, amikor Deres hős védői lakomával ünnepelték meg a győzelmüket. A Starbucks-pohár a szomorú Daenerys előtt volt az asztalon, és nem is biztos, hogy minden néző azonnal észrevette, mert a jelenet fókuszában a Havas Jonnal dorbézoló Óriásvész Tormund volt, aki az ivókürtjéből szanaszét locsolta a bort, miközben magyarázott!

Az HBO készségesen elismerte, hogy hibáztak, és az alábbi, vicces közleményt adták ki:

Azaz:

Híreink Deresből: hiba volt, hogy felbukkant a legutóbbi epizódban egy pohár kávé. Daenerys ugyanis gyógyteát rendelt.

A Starbucks is vicces Twitter-bejegyzéssel reagált, amiben egyúttal reklámozták egy kicsit a mangós-sárkánygyümölcsös-kókusztejes shake-jüket is:

Vagyis:

Az igazat megvallva bennünket is meglepett, hogy nem Dragon Drinket kért.

A bakiért később természetesen a Trónok harca stábja is vállalta a felelősséget. Az egyik executive producer, Bernie Caulfield ezt nyilatkozta a riportereknek:

Ezt egyszerűen nem tudom elhinni. A stábtagok, a berendezők mindig 1000 százalékban odateszik magukat. Őszintén, nem tudom, mi történhetett… Manapság gyakran már el sem hiszed, amit látsz, hiszen az emberek simán olyan dolgokat is rátehetnek egy képre, ami valójában nincs is ott. De azt hiszem, ez talán tényleg ott volt. Nem vagyok benne biztos, de ha így volt, elnézést kérünk érte. Sajnáljuk! Westeros volt az első hely, ahol Starbucks nyílt, mint az közismert.

(via The Independent & Uproxx & Consequenceofsound.net)