Az ifjú Sheldon után jön „Az ifjú Gibbs”, az NCIS előzménysorozata

Az NCIS: Origins című szériából megismerhetjük Leroy Jethro Gibbs fiatal éveit. Maga Mark Harmon lesz a sorozat producere.

Az ifjú Sheldon hatalmas sikerét elnézve tényleg csak idő kérdése volt, hogy mikor jön „Az ifjú Gibbs”, hogy kibővítse a népszerű NCIS-univerzumot egy közönségkedvenc szereplő fiatalkori éveivel. Az új sorozat címe azonban nem Az ifjú Gibbs lesz, hanem az, hogy NCIS: Origins, amelyben a Mark Harmon által közel két évtizeden át életre keltett NCIS-karakter, Leroy Jethro Gibbs fiatalabb változatának kalandjait követhetjük majd nyomon. Harmon a 19. évad felénél hagyta ott a sorozatot, de a 20. évadban továbbra is executive producerként tevékenykedett.

 

Forrás: Jocky TV

 

A Deadline magazin értesülései szerint Mark Harmon „csak” executive producer lesz a NCIS: Origins sorozatban, így könnyen lehet, hogy a karaktere fiatalabb verzióját a saját fia, Sean Harmon fogja alakítani (aki egyébként már az alapsorozatban is felbukkant pár epizódban, mint ifjú Gibbs). A főszereplőt még keresik, Sean Harmon azonban már biztos, hogy az apjához hasonlóan szintén producerként fog közreműködni az új sorozatban.

Az NCIS: Origins a tervek szerint a CBS csatorna 2024-2025-ös tévés évadában kerül majd adásba, így a közeljövőben egészen biztosan várhatóak még ezzel kapcsolatos hírek. A rajongók egyébként itt is azt várják, hogy az epizódokat Mark Harmon fogja narrálni – pontosan úgy, ahogy Jim Parsons tette Az ifjú Sheldonban.

(via Looper)