Az RTL két ismert hétvégi műsortól is elköszön egy időre

A Celeb vagyok, ments ki innen! október 17-i indulása miatt a Fókusz Plusz és a Tehetség első látásra is lekerül a csatorna képernyőjéről.

Szünetre megy két hétvégi RTL-es műsor is – írja a SorozatWiki. A médiaügyekben jártas portál szerint a változtatás oka az, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! 6. évada október 17-én, hétfőn indul el a csatornán. Emiatt két hétvégi műsort is kényszerpihenőre küld a csatorna:

Forrás: RTL Sajtóklub

 

A Celeb vagyok, ments ki innen! új évada október 17-én, hétfőn startol el az RTL-en Vadon Jani és Sebestyén Balázs vezetésével, majd ezt követően hétköznaponként 21:00-kor, hétvégenként pedig 19:00-kor kerül képernyőre. A szombatonként 19 órától kezdődő Fókusz Plusz a héten még új résszel jelentkezik, október 22-én viszont már a Celeb vagyok, ments ki innen! lesz látható helyette.

A Tehetség első látásra szeptember 4-én indult el az RTL-en Istenes Bence vezetésével. A műsor vasárnaponként 19:00-tól látható, eddig 6 adás került képernyőre, és elég harmatos nézettséget produkált (kritikusunk szerint elég gyenge műsor). Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza, de nem elképzelhetetlen, hogy a dzsungeles reality után folytatódni fog.