Befutott az első előzetes A keresztapa-sorozathoz

A The Offer című 10 részes széria azonban nem Don Corleone gaztetteiről szól majd, hanem arról, hogyan forgatta le Coppola minden idők egyik legjobb filmtrilógiáját.

Tízrészes drámasorozat készül a Paramount stúdió háza táján A keresztapa-trilógiából The Offer (Az ajánlat) címmel, de nem a Corleone család piszkos üzelmeiről lesz benne szó, hanem arról, hogyan forgatta le Francis Ford Coppola a kultikus maffiatrilógiát. A sorozat premiere április 28-án lesz a Paramount+ streaming csatornán. Az első előzetes a Tévékritikusok Szövetségének keddi, újságíróknak tartott virtuális bemutatóján debütált, de most már mindenki számára elérhető a YouTube-on is:

A sorozat alapját A keresztapáért Oscar-díjjal jutalmazott producer, Albert S. Ruddy visszaemlékezései adják, amelyekből Michael Tolkin kanyarított forgatókönyvet. A hollywoodi filmforgatások kulisszatitkaiba izgalmas bepillantást nyújtó drámában Miles Teller alakítja a sorozat Ruddy nevű főhősét, Matthew Goode lesz a legendás producer, Robert Evans, Juno Temple alakítja Bettye McCartt ügynököt, Giovanni Ribisi pedig a valóságban is létező maffiafőnököt, Joe Colombót. Francis Ford Coppola szerepét Dan Fogler kapta meg, Patrick Gallo pedig az eredeti A keresztapa-regények szerzőjét, Mario Puzót személyesíti meg a történetben.

Miles Teller karakterét, Ruddyt eredetileg Armie Hammer játszotta volna, de kilépett a sorozatból, miután (ahogy azt mi is megírtuk itt a PORT.hu hasábjain) kannibalizmussal és nemi erőszakkal vádolták meg. (via The Hollywood Reporter)