Chris Evans még tartja magát!

A kölyökképű sztár természetesen Amerika Kapitányként is itt lesz a hétvégén, de a könnyebb utat kereső, csaló egyetemista is lesz - vicces módon itt is Scarlett Johansson oldalán, de megismerhetjük parafenoménként is.

Halálbiztos vizsga (2004)

A közelgő érettségi vizsga eredménye életbevágóan fontos a hat végzős középiskolás számára. Van, akinek a továbbtanulás a tét, van, akinek a sportösztöndíj, vagy az, hogy egy egyetemre járhasson a csajával, vagy, hogy ne hozzon szégyent a szüleire – és van, aki mindig túl be van állva ahhoz, hogy rendesen levizsgázzon. Van, aki csak buliból megy bele, hogy ellopják a vizsgakérdéseket, amiket végül kalandos úton szereznek meg, és itt egy ponton a tinivígjáték átmegy jól összerakott bankrablós filmbe, igaz, itt nem széfet törnek fel, hanem adatokat lopnak egy komputerről. És a legviccesebb az, hogy Chris Evans és Scarlett Johansson, akik aztán Marvel szuperhősként hat további filmben is együtt játszottak eddig, egy ponton elképzelik a jövőjüket, és Francesca/Scarlett Fekete Özvegyként látják önmagukat!

Az energia (2009)

Íme, egy film, ami gyakorlatilag tök ismeretlen, pedig milyen szereplőgárdája van! A Divízió nevű kormányügynökség a titkos kutatóprogram keretében paranormális jelenségekkel kísérletezik. Egyszerű emberekből genetikai transzformáció segítségével pszi harcosokat alkotnak. Aki nem engedelmeskedik, azt megsemmisítik. Nick (Chris Evans) másodgenerációs "mozgató", aki telekinézis révén képes tárgyakat mozgatni. A cég emberei meggyilkolták az apját, és azóta bujkál, amikor azonban a tizenhárom éves "látó", Cassie (Dakota Fanning) a segítségét kéri, föladja az illegalitást. Céljuk, hogy megtalálják a szökevény Kirát (Camilla Belle), akinél a kulcs van a Divízió programjának megszüntetéséhez. A különös páros hamarosan felkelti Henry Carver ügynök (Djimon Hounsou ) figyelmét - akinek szintén vannak képességei…

Bosszúállók: Végjáték (2019)

Az hittük, a Végjáték arról fog szólni, hogyan állítják helyre a Bosszúállók a világ rendjét Thanos csettintése után, miként dolgozzák fel veszteségeiket és vágnak vissza a kegyetlen titánnak, de aztán egy majdnem, hogy apró részlet vitte el a filmet. Erről beszéltek a fanok, ezt elemezték ki az okosok, erről születtek elméletek, és sokaknak ez maradt meg lényegként a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjából. Az, hogy Amerika Kapitány, vagyis Steve Rogers (Chris Evans) a megnyílt időkontinuumot és a párhuzamos valóságot kihasználva elment, hogy leélje a saját problémamentes életét, és megélje egyáltalán nem szuperhősös álmait. Ami tulajdonképpen tök menő dolog.