Dráma! Tóth Gabi egyik mentoráltja eset ki az X-faktorból

A Való Világ 8-ból két játékost zavartak el a nézők. Ez történt a hétvégén a tévében.

Már csak 6 játékos küzd a Való Világ 8-ban a 36 millió forintos főnyereményért, a hétvégén ugyanis két embernek is távoznia kellett a luxusbörtönből.

Az egész úgy kezdődött, hogy Mici lett a Kiválasztott, ő párbajra hívta Zsoltit, Zsolti pedig kihívta Dávidot. Mici már a hétvégi adás első felében kiesett a nézők szavazatai alapján, Dávid és Zsolti pedig kemény csatát vívott a bennmaradásért - ami sajnos nem volt annyira vicces, mint mikor a síkhülye Tivy ugrálva lebörtöntöltelékezte a kigyúrt Krisztiánt.

Dávid mellett Ati, Gina, Krisztián, Soma és Vivien hédereznek még a VV8 nappalijában, de a mostani két kieső alapján gyanús, hogy az RTL Klub még karácsony előtt le akarja zavarni az egész valóságshow-t.

Az X-Faktornak is hamarosan vége 

Az X-Faktor negyedik élő showjában Vince Aliz Liza búcsúzott el a lemezszerződéstől és a millióktól. Liza párbajellenfele Fejes Szandi volt, a 2016-os X-Faktor történetében pedig most először alakult ki szavazategyenlőség, így a nézők döntöttek arról, ki folytassa a versenyt.

Forrás: RTL Klub

Liza egyáltalán nem volt letörve a kiesése miatt. Nagyon boldog, hogy egyáltalán idáig eljutott és az RTL élő showműsorában szerepelhetett.

Liza egyáltalán nem volt letörve a kiesése miatt, nagyon boldog, hogy idáig eljutott.

A Tom és Jerry rajzfilmsorozat fekete házvezetőnőjének beöltöztetett Tóth Gabi viszont nagyon sajnálta, hogy Liza távozik az X-Faktorból, mert úgy érzi, nagyon jó barátnők lettek a közös próbák során. Micsoda dráma!