Hatalmas félreértés történt: mégsem áll le Homer Bart fojtogatásával

A Simpson család apukája továbbra sem fogja elnyerni az Év Apja díjat.

A népszerű animációs sorozat egyik visszatérő gegje, amikor Homer megharagszik a fiára, és bár ma már egy pofon is felzúdulást kelt, ő simán elkezdi fojtogatni. Azonban a most futó 35. évadban (!) volt egy olyan megjegyzése, ami arra engedett következtetni, hogy ez többé nem fog előfordulni. Homer ugyanis arról beszél, hogy „az idők változnak” és „nem csinál többé ilyet”. Ebből joggal következtettek arra a rajongók, hogy lezárult egy korszak, Bart biztonságban van, de a sorozat társszerzője, James L. Brooks most megmagyarázta, miről is van szó.

„Semmi sem szelídül meg. Semmi, semmi, semmi. Továbbra is fojtogatni fogják [Bartot] – ha ezt a szörnyű kifejezést akarod használni. Én úgy mondanám: az apja továbbra is szeretni fogja a maga furcsa módján.”

Szóval minden marad a régiben, nem szakítják meg ezt az 1987 óta tartó hagyományt. Homer amúgy akkor beszél arról a feleségének, Marge-nak, hogy többé nem fojtogatja a fiukat, amikor a szomszéd megdicséri a kemény kézfogásáért, amit ő annak tud be, hogy megérte fojtogatni Bartot, és most már elég erős a marka, abbahagyhatja.

Amúgy az igaz, hogy ilyen incidens évek óta nem történet, amihez a sorozat hivatalos X-fiókja a következőket fűzte hozzá:

„Homer Simpson nem kommentálta a dolgot, mivel éppen Bart megfojtásával volt elfoglalva.”

Ez is érdekelhet

Ezért sárgult be A Simpson család

Praktikus és pszichológiai magyarázat is van.

Tovább

 

(via Uproxx)