Iszonyú menő és szuper titkos lesz a Trónok harca álompárjának esküvője

Kit Harington és Rose Leslie a paparazzik miatt csak 200 vendégnek árulta el, melyik skót kastélyban lesz a lagzi.

A világ legnépszerűbb fantasy tévésorozatának abszolút kedvence, Havas Jonról, azaz Kit Haringtonról minden rajongó tudja, hogy a valóságban is összejött sorozatbéli szerelmével, az Ygritte-et alakító Rose Leslie-vel.

A tavalyi lánykérés után idén jön az esküvő is, egy skóciai kastélyban – az viszont a lesifotósok és a túlságosan kíváncsi rajongók hordájának kivédése miatt egyelőre nem publikus, hogy melyikben.  A pontos címet csak a 200 meghívott ismeri, akiknek a pár már szét is küldte levélben a meghívókat, stílusosan olyan bélyegekkel, mint amilyen a lenti kollekció Havas Jon arcával díszített darabja. Így viszont könnyen lehet, hogy egy dörzsölt Trónok harca-rajongó postás fel fogja ismerni az esküvői meghívót, és nem kézbesíti azt a címzettnek, hanem ő maga megy majd el a középkori díszletek közé szervezett lakodalomba!

Forrás: Geektyrant / Facebook

 

Kit Harington amúgy civilben egyáltalán nem az a morcos savanyújóska, mint a sorozatban, épp ellenkezőleg! Valóságos mókamester, aki nemcsak az esti tévés show-kban szórja a poénokat, hanem otthon is hűtőbe tett, levágott fejjel tréfálja meg élete párját.