Jé, Ryan Reynolds felesége jó színésznő?

Blake Lively az Adaline varázslatos élete című misztikus-romantikus drámában sikerrel bizonyítja, hogy kinőtt a tinifilmekből és -sorozatokból, és elbír egy fajsúlyos főszereppel. Ma este a tévében!

A 29 éves Adaline csodával határos módon túlél egy autóbalesetet. Miután felgyógyul, megmagyarázhatatlan dologra lesz figyelmes:

a balesetnek köszönhetően nem öregszik tovább.

Majdnem nyolc évtizeden keresztül őrzi a titkát, félve a lelepleződéstől. Ám véletlenül találkozik Ellis Jonesszal, a karizmatikus emberbaráttal, akinek szenvedélye az élet és a romantika. Amikor a szüleivel töltött hétvége azzal fenyeget, hogy kiderül a titka, Adaline úgy dönt, hogy örökre megváltoztatja az életét.

Lee Toland Krieger (Celeste és Jesse mindörökre, Riverdale, Sabrina hátborzongató kalandjai, Shadow and Bone – Árnyék és csont, Te) rendezésében az említett emberbarát szerepében Michiel Huismant, a Trónok harca Daario Naharisaként ismert holland színészt láthatjuk,

de aki érdekesebb itt, az az abszolút főszerepet alakító Blake Lively.

 

Még több Lee Toland Krieger

Pokolian jó lett a „sátánista Sabrina” 2. évada!

Látványos, brutális és vicces a Netflix boszorkányos sorozata. Ha 666 kínzó kérdésre nem is, 6-ra jó lenne azért választ kapni a 3. évadban!

Tovább


A szép színésznőt még a Négyen egy gatyában című tinifilmben ismerhettük meg, ami olyan népszerűnek bizonyult, hogy pár évvel később elkészült a folytatása is; a legtöbben mégis a Gossip Girl – A pletykafészek című sorozat Serena van der Woodseneként figyeltek fel rá – ezekből azonban csak az derült ki, hogy sokoldalú ugyan, de egy szerep igazi mélységét még nem tudta megmutatni.

Aztán jöttek az olyan filmek, mint a Tolvajok városa, a Zöld Lámpás vagy a Vadállatok, amelyekben csak mutatós kiegészítőként használták,

és az Adaline varázslatos élete volt az első, ahol megmutathatta, hogy elbír egy izgalmas történet szinte kizárólag rá épülő, fajsúlyos főszerepével is

(egy évvel később pedig A zátonyban emelte a tétet, hiszen bebizonyította, hogy úgy is elvisz egy filmet, hogy egyedül őt nézzük).

 

Ennyi értelme legalább volt a félresikerült Zöld Lámpásnak

8 forgatáson szövődött szerelem, amiből házasság lett

Blake Lively és Ryan Reynolds a 2011-es Zöld Lámpás forgatásán habarodtak egymásba, Alicia Vikander és Michael Fassbender éveken át titkolták, hogy együtt vannak.

Tovább


Lively egyébként Natalie Portman, majd Katherine Heigl helyett játszhatta el a misztikus-romantikus dráma főszerepét, és abszolút jó C-terv volt, mivel nemcsak tehetsége van,

de stílusa és megfelelő kisugárzása is,

ami elengedhetetlenül szükséges volt a több mint száz éven át különféle korokat megélő főhősnő megformálásához.

A színésznőhöz nagyon jól illenek a harmincas, negyvenes és ötvenes évek csodás ruhái és frizurái, de igazából bármelyik korszakban megállja a helyét, mivel van a személyében valami kortalan elegancia. Talán ezért is működik olyan jól az Adalinében nemcsak a már említett Huisman, de az olyan meglepetés „sztárvendégek” oldalán is, mint Harrison Ford vagy Ellen Burstyn.