Jennifer Aniston már teljesen elfelejtette David Schwimmert

A Jóbarátok egyik sztárja nem emlékszik a másikra. Szerencsére ez csak egy reklám.

Az Uber Eats Super Bowl-reklámja szerint ha egy új információt meg akarunk jegyezni, akkor valamit el kell felejtenünk, és ezt a vicces alapötletet sztárok segítségével demonstrálják.

Láthatjuk Jennifer Anistont is, aki egy forgatáson átveszi az Uber Eats-rendelését.

"Nem is tudtam, hogy az Uber Eats-en keresztül ennyi mindent lehet kapni" - mondja a stáb egyik tagja, mire Aniston így válaszol: "Igen, tudod, mit mondanak: 'Ahhoz, hogy emlékezz valamire, el kell felejtened valami mást'. Csinálni kell egy kis helyet neki."

David Schwimmer később összefut Anistonnal, és egyből meg is ölelné, de a színésznő hűvösen fogadja, és ez a párbeszéd játszódik le köztük:

- Találkoztunk már?
- 10 évig dolgoztunk együtt.
- 10 év...
- Igen…
- Nagyszerű voltál.
- Még mindig nem rémlik, ugye?
- Nem…

Ezután azt látjuk, hogy Aniston a rendelésével a kezében elsétál, és közben azt mormolja maga elé, hogy „Persze, csak úgy elfelejtettem 10 évet az életemből…", míg Schwimmer kijelenti, hogy "Utálom ezt a várost".

Aniston és Schwimmer 10 évadon keresztül játszották Rachel Greene-t, illetve Ross Gellert a Jóbarátokban, ahol a karaktereik igazi se veled - se nélküled kapcsolatban álltak egymással.

A reklámban feltűnik David Beckham és Victoria Beckham is, akik nem emlékeznek arra, hogy Victoria évekkel ezelőtt melyik ikonikus lánycsapatnak (Spice Girls) volt a tagja. "Emlékszel, amikor még Bors Lady voltál?" - kérdezi az egykori focista, mielőtt Victoria hozzáteszi: "Nem a Fahéj Nővérek volt az?".

A pár tovább találgat: "Bazsalikom Bébik? Paprika Csajok?", de az utóbbit Beckham elveti azzal, hogy az azért túl "abszurd" lenne.

A rapper-énekes Jelly Roll pedig azon döbben meg, hogy arctetoválásai vannak, és azt hiszi, hogy valaki ráfirkált az arcára. Usher, a Super Bowl idei félidei show-jának fellépője pedig arról beszél, hogy reméli, egyszer felléphet majd a Super Bowlon.

A Super Bowl február 11-én lesz, a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers csap össze Las Vegasban.

Via: THR