Jim Parsons mesélt Az ifjú Sheldon-beli szerepéről

A színész 5 év után tért vissza a szerephez a spinoff záróepizódjában.

Jim Parsons, aki az idősebb Sheldont alakította az Agymenők című sorozatban 12 évadon át, hamarosan visszatér Az ifjú Sheldon sorozatzáró epizódjában. Vele együtt a Amy Farrah Fowlert alakító Mayim Bialik is megjelenik a május 16-án a CBS-en látható utolsó epizódban (7. évad / 14. rész). A jeleneteiket már leforgatták, és Parsons az ezzel kapcsolatos élményeiről mesélt.

Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

 

„Sokkal csodálatosabb volt, mint amire számítottam. Izgatottan vártam a forgatást, mivel annyira édes, amit írtak: Mayim [Bialik] és én kiválóan beleillünk ebbe a sorozatba. Remélem, mások is így gondolják majd.”

- mondta Parsons, majd így folytatta: „A felvétel is izgalmas volt, mivel ezt egy kamerával rögzítik, mi pedig a többkamerás felvételhez vagyunk szokva, így az egész műsor kinézete különleges élmény volt. Mayimmal együtt mentünk egy olyan világba, ahol vendégek voltunk, és megnézhetjük idősebb korukban a karaktereket, más körülmények közt.”

Forrás: CBS

 

Parsons arról is beszélt, hogy nem volt könnyű visszazökkenni a régi karakterébe, hiszen 2019 májusában ért véget az Agymenők.

„Az első összeolvasás után még nem kezdtünk forgatni. Bementünk a díszletbe, és mindent végigtapogattunk. Mayim azt mondta: »Hű, azt hittem, sokkal magabiztosabb leszek.« mire azt feleltem: »Én is«. Tényleg azt hittem, hogy olyan lesz, mint felvenni egy régi cipőt, de aztán belém hasított, hogy »Tudok én még egyáltalán így beszélni?!« Nagyon furcsa volt.”

még több infó a záróepizódról

Jim Parsons és Mayim Bialik is feltűnik Az ifjú Sheldon sorozatzáró epizódjában

Jim Parsons mellett az Amy Farrah Fowlert alakító Mayim Bialik is tiszteletét teszi az előzménysorozatban.

Tovább

 

Az ifjú Sheldon hazánkban a Comedy Centralon és az HBO Maxon tekinthető meg.

(via The Hollywood Reporter)